sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kisapäivä

Tänään tehtiin kisareissu Hyvinkäälle, kaksi agilityrataa ja hyppyrata. Treenitauon jälkeen vauhtia oli enemmän kuin osasin odottaa, ja molemmilta agilityradoilta tuloksina hyllyt. Fiilis ekan radan jälkeen oli surkea, ensimmäinen virhe tuli keppien sisäänmenosta, koiralla oli suora linja ja osaa kepit tosi hyvin, mutta virhe tuli ja sen jälkeen kaikki tsemppi radalla hävisi. Keinu sujui hyvin, puomille ja aalle hidasti, mutta ei malttanut pysähtyä, ja jotenkin hämmennyin tästä itse niin, että en edes palauttanut takaisin. Loppurata meni hölkytellessä.

Tokalla radalla ajatus toimi, ja kun lähti aalta, palautin takaisin. Oma ohjaus on silti myöhässä ja hetkittäin hukassa. Kaksi rimanpudotusta mua vähän ihmetyttää, koska Sysi ei yleensä ikinä pudottele. Näillä radoilla huomaa sen, että kisoissa oon koko ajan viemässä ja saattamassa joka paikkaan, ja kontakteillekin tulen viereen vahtimaan, vaikka treeneissä en yleensä ikinä tee niin. Ei ihmekään, että en ehdi, kun en lähetä ja luota koiraan.

Vikalle hyppärille tsempattiin, ja tuloksena oli nolla voitolla. Tähänkin radalle mahtui pitkiä kaarroksia ja ohjausvirheitä, ja hyvin huomaa kuinka vauhti kasvaa kun koira tietää minne mennä. Noissa käännöksissä ei ole edes kunnolla yritystä. Kuuluttajan mukaan taisi olla tämän päivän maksi-1:sten kaikkien kolmen startin ainoa puhdas rata. Ja nolla on aina nolla, tästä radasta jäi hyvä mieli, ja koiralla oli hauskaa :)


3 kommenttia:

  1. Hienoa, tytöt! Luulit varmaan, että sulla on puudeli radalla:) totta haastat: harkoisiisa annat Sysille enemmän tilaa mennä itse. On se mussukka nopea!

    VastaaPoista
  2. Jes, hieno kisapäivän päätös!

    VastaaPoista