keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tokoilua

Tiistain tokotteluissa harjoiteltiin Sysin kanssa estehyppyä, liikkeestä maahanmenoa ja seisomista. Estehyppy on melko uusi juttu meille, suoritus oli silti ok. Kuhan itse vaan osaisi ajoittaa palkkauksen ja seiso-käskyn paremmin..

Liikkeestä maahan ja seiso toistot videolla. Maahanmenon seuraamisessa näyttää melkein siltä, että Sysi painaa vasten? Seuraamisesta on tullut tiiviimpää, ja kontakti pysyy aiempaan verrattuna paljon paremmin. Ja taas omaa mokailua, miten voikin olla vaikeaa luottaa koiraan ja pitää katse eteenpäin.. Näissä treeneissä tuli myös esiin kuinka hyvin oon ehdollistanut seuraa käskyn ja heti liikkeelle lähdön, muutaman kerran Sysi nousi seisomaan heti käskyn tullessa. Lisää viivettä siis lähtöön. Liikkeestä seisomista ei olla näin "kisamaisesti" otettu aiemmin, ja nytkin otettiin yksi toisto näin. Tässä tilanteessa siis nyt mennään.


4 kommenttia:

 1. Hieno Sysi! Ei uskoisi, että se on niin nuorikin vielä. Kiva kun laitat taas juttuja blogiin, käydään aina kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot jäävät! <3

  t. Anne

  VastaaPoista
 3. Helposti olette ATD:n kokeessa kisakunnossa. Treeniä vaan lisää (ja häiriöt mukaan kun on sen aika) niin alokasluokan ykkönen ei ole mikään temppu teille. :)

  VastaaPoista