maanantai 6. helmikuuta 2012

Treenipäivä

Viime sunnuntai meillä oli varsinainen treenipäivä, ensin päivällä tokotreenit ja illalla vielä lähdettiin hallille myöhäisillan agilitytreeneihin.

Päivän tokoilut sujui tosi hyvin, treenipaikkana oli Heurekan parkkis, joka toimi myös Lahdentien ketjukolarissa rikkoutuneiden autojen säilytyspaikkana. Tämä toi lisähaasteensa treeniin, koska koko ajan paikalle tuli ihmisiä kävellen ja autolla katsomaan ja kuvaamaan autoja. Näin suuri häiriö oli toisaalta hyvä, koska se selvästi hetkittäin vaikutti suurestikin Sysiin (unohtui katselemaan ja seuraamaan ympäristöä), mutta silti saatiin hyviä suorituksia aikaiseksi. Erityisen tyytyväinen olen seuraamisessa käännöksiin, ja siihen miten kontakti on parantunut viime viikkojen aikana. Lisäksi jäävät liikkeet sujuivat tosi hyvin, maahanmenoa ja seisomista ollaan eniten tehty, nyt kokeiltiin lisäksi liikkeestä istumista, ja sehän toimi :) Myös palkkaus lelun heitolla toimii paremmin, vaikka tokoiltiin ryhmässä, lelun palautus toimi ilman ylimääräisiä kierroksia.

Käytiin vielä lumilenkillä tokoilun jälkeen, ja Sysi pääsi ihanaan flättiseuraan ja peuhaamaan airiksen kanssa.

Sitten lepoa kotona ja kympiksi hallille agilitytreeneihin, joista saatiin videotakin, kiitos Mari!

Treenattiin keppejä, yritän vahvistaa itsenäistä suoritusta etupalkalla, takaaleikkaukset ei vielä jyrkemmissä kulmissa onnistu ilman palkkaa edessä. Keppikulman Sysi hakee tosi hyvin sekä suljetussa, että avokulmassa, vaikka kulma olisikin jyrkkä. Rata oli valmiiksi rakennettu kun mentiin hallille, joten muut ohjauskuviot sovellettiin paikanpäällä. Erityisen tyytyväinen oon ihmisnuolen onnistumiseen, ja haastavammatkin takaakierrot rupeaa sujumaan. Myös irtoamisessa huomaa miten Sysin radanlukutaito on kehittynyt. Ohjauksessa olisi parannettavaa, tuntuu, että oon koko ajan ihan viime tipassa, joten ennakointia, ennakointia... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti