keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Agilitytreeneissä, pitkästä aikaa

Eilen käytiin pitkästä aikaa treenaamassa agilitya. Kisoja lukuunottamatta treenitaukoa tuli nyt reilu kolme viikkoa. Treenattiin keppien avokulmaa ja takaaleikkausta parilla aidalla. Selvästi huomaa, miten se, kun itse olen taaempana hidastaa heti. Tähän tarvitaan ehdottomasti lisää treeniä, koska vaikka pienessä treenihallissa ja lyhyemmillä esteväleillä ehdin hyvin, on isompi ja väljempi kisarata taas eri juttu. Seuraavat kisat onkin jo ensi viikonloppuna Kotkassa. Lopuksi aan kontaktia. Häiriöksi laitoin lelun esteen jälkeen maahan, ja sehän sai Sysin juoksemaan suoraan kontaktin läpi.Tokoa ollaan viikon mittaan treenattu useammin. Kahdet ohjatut treenit, ja lisäksi omatoimitreenailua. Sisällä ollaan hinkattu perusasentoa, ja siirtyminen edestä perusasentoon lähtee pikkuhiljaa sujumaan. Noutokapulan nostoja ja pitoa. Ulkona seuraamista, jääviä ja paikkamakuuta. Jäävissä palataan taaksepäin ja tehdään nopeita pysähdyksiä liikkeestä, ja vain joskus liike kokonaisena.

Torstain treenit sujui oikein hyvin. Seuraamisen käännökset tosi hyvät. Istu-maahan asennonvaihdot hyvät. Estehyppy erittäin hyvä, lähetys kauempaa kuin ennen, ei ongelmia. Paikkamakuussa olin itse vähän epävarma, koska häiriö oli niin suurta muiden treenatessa ympärillä, joten otin tosi lyhyitä pätkiä lyhyeltä matkalta, paljon palkkaa, eikä välissä nousua perusasentoon.

Maanantaina ATD:n tokossa keskityttiin luoksetuloon. Eteentulo on meillä suoristunut, ja välillä paikka on oikein hyvä, mutta välillä taas asento on ihan vino. Nyt olen piilottanut palkan, ja kun tulee hyvin, vasemmalta puolelta palkkaus. Musta tuntuu, että ilman näkyvillä olevaa palkkaa Sysi hakee asennon paremmin. Tätä jatketaan.

Huomenna suunnitelmissa aamutreenit agia, ja illalla tokon ohjatut treenit :) Perjantai ja lauantai pidetään treenitaukoa, ja sunnuntaina sitten kisataan Kotkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti