maanantai 17. elokuuta 2015

Agin veivausta

15.8. Treenit: Agility, Ojanko
Sysi

Annan ja Annikan kanssa :) Rata suunnilleen alla. Vaikeaa oli vauhdikkaasta lähestymisestä valssilla 90 asteen käännös (3). Ei toimi edelleenkään kauempaa ohjaten, lähellä jarruttaen kyllä, mutta sitten en ehdi enää kyytiin mukaan. 6 takaakiertoon lähetys oli tosi hyvä ja varma, keinulla sain etäisyyttä ja 11-15 toimi takaaleikkauksilla. Vauhdista loivaan avokulmaan tarvii selkeän lähetyksen ettei hätäile sisäänmenoa. Oli todella kivaa treenata rataa. Oma tsemppi loppui pidemmillä pätkillä kesken kun ollaan tehty vaan mulle helpompia lyhyitä tekniikkapätkiä. Omaa taistelutahtoa ja kokonaisuuden hallintaa siis peliin ja kunnolla!


16.8. Treenit: Agility, Ojanko
Sysi

Sysille oli treenilistalla kolme asiaa, lähtöjättöjä, kisakontakteja ja vauhtilähestymisiä kepeille loivasta avokulmasta. Lähtöjätöissä ennakoi muutaman kerran, sen jälkeen malttoi mielensä. Hulluilla kierroksilla tehtiin kontakteja, ja ne sujui! Ei yhtäkään lentokeinua, ei puomin alastulon hyppimisiä, enkä pysäyttänyt aalla. Palkkaa tuli vauhdilla ja vauhdissa ja yritettiin ainakin mennä niin kovaa kuin päästiin. Hullua menoa.. Vika puomin kontakti oli aivan super, kuin myös keinunkin. Aika liipaisimella mennään, mutta tällä tyylillä selvästi päästiin lähemmäs sitä kisatilanteen virettä ja kontaktisuorituksia. Nyt sit tarvis opetella tekeen ne kaikki muutkin esteet ja ohjaukset tuossa hullussa vireessä.. Avokulman kepit sujui ja otettiin radalla myös okseria, joka oli kyllä arvioinnille vaikea - korkein rima tuli alas mm. hännällä.

16.8. Treenit: Hyppytekniikkaa & tottista, Ojanko
Vire

Virelle set pointia. 30-35-40-45(!)-30-25. Sikakorkeelle menin nostamaan, mutta Vire selvisi siitä! Alemmat korkeudet oli helpon oloisia ja tasapainoisia, mielentila oikeen ihanan rauhallinen ja keskittynyt. Tottiksessa jatkoin Jusun aloittamaa projektia palkalle selän takaa kiertämällä ja idea on kirkastunut Virelle jo tosi hyvin. Hyvin seurasi ja haki korrekteja perusasentoja, jäävistä maahan oli tosi vahva, istumiseen tarvitsee vielä vähän jeesiä. Luoksetulon eteentuloa otettiin myös, pikkuhiljaa se sieltä lähtee tulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti