torstai 5. joulukuuta 2013

Treeniviikko katkeaa torstaihin

...tai ainakin blogia näköjään tulee päivitettyä torstaisin :P

Viime viikon torstaina aksailtiin Sysin kanssa ja käytiin seuran syyskokouksessa kakkukahveilla. Treenit meni hyvin, vika veto melkein nollana läpi, vika rima alas, mutta se hyppy olikin tosi lähellä seinää.

Perjantaina pikkutottikset Vireelle Annan ja Vitan kanssa. Tehtiin seuraamista, kontaktinpitoa perusasennossa, jääviä, luoksetuloa ja leikittiin. Asenne kohdillaan, ja kehitystä havaittavissa. Vahvasti käsiohjauksen mukana, mutta asennot on selviä. maahanmenossa peppu seuraa perässä, mutta etupää menee jo vauhdilla alas :) Luoksetulossa vauhtia riittää. Pientä häiriötä saatiin ohikulkevista ihmisistä, hyvä homma.

Lauantaina Vire pääsi leikkimään maalimiehen kanssa ekaa kertaa ikinä. Video alla.


Ensilumi!
Illalla oli vielä agitreenien vuoro, Jusu ja Sysi teki rataa. Sai juosta!


Tällä viikolla ollaan vaan lenkkeilty ja käyty kyläilemässä. Illalla olis vuorossa Sysin agitreenit, joten päästään tositoimiin. Huomenna kisataan agissa kolme starttia, joten tänään tavoite olis keskittyä kokonaisuuteen, ja tehdä kevyt treeni korkeilla rimoilla.

Vireen kanssa on ruokailujen yhteydessä jatkettu istu-maahan-seiso harjoituksia ja perusasennossa kontaktiharjoituksia. Napottaa niin pätevästi, nyt pitäis ruveta lisäämään häiriötä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti