maanantai 8. huhtikuuta 2013

Viikon juoksemiset

Pikapäivitys viime viikon lenkkitilanteesta. Kertaakaan ei vetovaljaita laitettu, vaan käytiin normitapaan hölkällä. Matkaa en mitannut, unohdin, ja kun muistin, oli tietysti akku lopussa. Perjantaina palauttava tasatahtinen matkaltaan noin 5-6 km. Lauantaina pidempi lenkki hyvässä säässä, loistavassa seurassa hölkäten, kävellen, hölkäten, kävellen..  Juteltavaa kun oli niin paljon, että hengittäminen meinasi hölkätessä unohtua.. :D Kesto kaksi tuntia, matka yhteensä noin 13 km. Sunnuntaina palauttava muutaman kilometrin kevyt lenksu illalla, kun vähän ehti mätsäritunnelmista palautua. (Me ihmiset vietimme päivän siis FMBB-tokojoukkueen mätsärissä, koira pääsi vanhemmilleni päivähoitoon siksi aikaa.) Fitdogin palautusjuomat oli käytössä joka lenkin jälkeen, tein valmiiksi 2 dl:n satsit, ja hyvin upposi :)

3 kommenttia:

 1. Moi!
  Hei suostuiko Sysi juomaan tuota palautusjuomaa suosiolla heti alusta asti?
  Q meinaan nirsoilee, eikä halua juoda sitä. Tässä pähkäilen yritänkö maustaa sitä alkuun jollain, vai luovuttaisko suosiolla...
  Ois vaan kesäkokeissakin aika hyödyllinen.
  Ps ihailtavan energisiä olette, ootte kohta ihan huipputerässä!

  VastaaPoista
 2. Meillä se maistuu kun koiraa janottaa. Nyt ollaan testailtu näitä tuotteita helmikuun alusta, ja oikeastaan joka treeneissä on ollut joko palautusjuomat tai energiajuomat mukana, ja hieman vaihtelevalla menestyksellä on mennyt. Kerran kokeilin tarjota vierekkäin vesikupin ja palautusjuoman, ja valitsi palautusjuoman. Tottuminen on mun mielestä lisännyt maistuvuutta, mutta vieläkään Sysi ei pelkän maun takia juo kumpaakaan (energia tosin maistuu vähän paremmin), joten nirsoilua on täälläkin. Treeneissä tai lenkin jälkeen menee nykyisellään aika hyvin, ja oli jännä huomata, kun käytiin yhdet treenit tekemässä tosi lämpimässä (lämpötila välillä +15-20) hallissa, niin kova jano iski tosi nopeasti, ja juomat meni hetkessä. Palkkaria juo mun mielestä enemmän kerralla, siis kun menee juomaan, niin latkii pidempään kuin vettä, vaikka ei se huono juomaan ole. Joten, ei kannata ihan heti luovuttaa, voihan Q hyvinkin tottua tuohon makuun :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli rohlaisevaa, mäpä yritän vielä sinnikkyydellä huijata ton juomaan:-)
  Kiitos!

  VastaaPoista