keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Takaisin tokon pariin

Tämän viikon ekat tokotreenit Eevan kanssa. Meidän suunnitelmassa oli ruutu, luoksarin maahanmenot, liikkeestä istuminen ja tunnari. Aloitettiin ruudulla, lelu laitettiin valmiiksi, mutta ei näytetty. 4 lähetyksen sarja lelulle, alustalle, alustalle, lelulle. Tämä sujui tosi hyvin! Asenne ja vauhti kohdillaan, virittelyillä fokusoi hyvin ruutuun. Seuraavaksi luoksarin maahanmenoja siivekkeen kierroilla. Tässä tuttuun tapaan valui. Maahanmenoja saatiin paremmiksi, kun Eeva otti lelun ja vapautuksella maasta taaksepäin hakemaan lelua. Pikkuhiljaa parempaan suuntaan siis.. 

Liikkeestä istuminen tehtiin kokonaisena liikkeenä käskytyksellä. Valmisteleva seuruu oli aluksi vähän huolimatonta, mutta muutaman askeleen jälkeen S skarppasi, seuruu oli tosi hyvää ja itse liike varma ja suhteellisen nopea. Seuraavaksi tunnaria tekemään. Kellossa kapulat, vein oman. Mokasin itse, enkä laittanut  namialustaa hidastamaan. Seurauksena siis se, että Sysi ryysäsi täysillä kapuloille, napsi ja toi vain jonkun.. Aaarrrghh. Tilanteen nollaus, namialusta paikalle, valmistelut kuin aikaisemminkin, ja suoritus oli tosi hyvä. Eli, nyt vaan mun pitää muistaa se, että ilman alustaa Sysi lähtee liian vauhdilla kapuloille, eikä lähde haistelemaan kunnolla.. Tarvitaan kuitenkin onnistuineita suorituksia alle, jotta varmuus lisääntyisi, ennen kuin voi ajatella alustasta luopumista. Ja lisää kotitreeniä!

Viimeiseksi taas muutama lähetys ruutuun, ja tämä oikeasti tuntuu sujuvan tosi hyvin :) Lähetys perusasennosta, virittelyllä haki katseen ruutuun. Jättebra! Joku asia sentään onneksi edistyy, vaikka valmista ei koskaan taida tulla tässäkään lajissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti