perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tokoa treenailemassa

...ekaa kertaa tänä keväänä nurmipohjalla. Tilaa oli ruhtinaallisesti, nurtsi oli kuivaa, aurinko paistoi, aika mukavaa :)

Luksuskenttä
Peruskuvio, eli ruudulla aloitettiin ja lopetettiin, lähetykset neljältä eri sivulta kun niin hyvin mahtui. Jatkettiin liikkestä istumisella, jossa puhtaat istumiset, mikäköhän viimeksi meni pieleen... Mietin, että teinköhän itse huomaamattani jotain eleitä, koska heitti maihin niin hyvin, ja nyt ei ongelmaa. Katse tai kääntyminen? Videolta kun on katsonut suorituksia, niin tosi paljon sinne mahtuu sellaisia eleitä joita en edes tiedosta tekeväni. Pääasia kuitenkin, että nyt meni oikein! Seuraavana kaukoja, sitten futismaalin kiertämisen kautta luoksarin maahanmenoja, edistyy. Vielä pitäisi muistaa niitä seisomisia ottaa. Seuraavana metallinoutoa, aluksi hidas nosto, ennakoi palkkasanaa ja pudotti, mutta parin toiston jälkeen huomattavasit parempi. Kolmas nouto oli tosi hyvä, vauhdilla kapulalle, hyvä nosto, laukalla takaisin, palkkasanalla kapulan pudotus ja patukkaa repimään. Tähän jätettiin, ja otettiin tunnari. Kellon mallissa, namialusta edessä. Lähti haistelemaan, nosti oman, pudotti sen, nosti uudelleen ja toi. :) Kotitreenilistalla tunnarin luovutukseen huutomerkkejä, taas on sluibailtu...

Treenin päätteeksi otettiin kivoissa maisemissa pari kuvaa meidän pätevistä tytöistä :)Illalla jatkettiin kevätsiivousta kotona, ja jonkun oli pakko päästä osallistumaan ihanimman pallonsa kanssa :D Taattua kännykuvalaatua..4 kommenttia:

 1. Vitsit Gimmalla on velmu ilme tuossa ekassa kuvassa. :D

  VastaaPoista
 2. Tytöthän on melkein kuin kaksi marjaa - korvat sojottaa itään ja länteen. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät korvat, ja niin ilmeikkäät, tuossa on Sysillä sen relax-ilme :)

   Poista