lauantai 20. huhtikuuta 2013

SM-nollat kasassa!!!

First things first, Kotkan kisareissu kannatti, Marja Lahikaisen agiradalla tehtiin viimeinen nolla SM-kisoja ja karsintoja varten, jes!! :)

Radat oli profiililtaan aika kivat, hieman erityyppiset kuin mitä viimeaikoina on tullut vastaan. Meillä oli ohjelmassa ensin hyppäri ja päälle kaksi agirataa, tulosjakauma hyl, nolla, hyl. Pakkovalsseja tein joka radalle, kun pelkäsin, että en ehdi päällejuoksuihin (ei olla treenattu, ei..). Lähdöt toimii, kontaktit toimii, mutta omassa ohjauksessa ja asenteessa on parannettavaa, ennakointi puutteellista. Joka radalla avokulma kepeille - toimii! Videolla kolme rataa suoritusjärkässä.


Oikein onnistunut reissu siis, ja majoituspalvelu Kotkassa oli loistava, kiitokset siskolle! <3

Sitten muihin kuluneen viikon treenailuihin. Torstaina käytiin Malminkartanossa hiekkakentällä Eevan valvovan katseen alla tokoilemassa. Ihanan iso ja pehmeäpohjainen kenttä, tosi hyvin sulanut eikä yhtään liian märkäkään. Aloitettiin liikkeestä istumisella. Sen jälkeen kun ollaan edistytty liikkeestä istumisen alkeisopetuksesta eteenpäin, ei Sysi ole tätä mokannut (on voinut olla hidas, mutta tehnyt oikean asennon joka kerta) ennen viime keskiviikkoa, jolloin teki yhden väärän asennon. Tänään tämä tuotti suunnattomia vaikeuksia, ja Sysi meni koko ajan maahan. Siis koko ajan. Kädellä ohjaten teki oikein, mutta siinäkin pientä takeltelua.. Tehtiin patukalla ohjaten superhelppoja istumisia, palkkaa niistä ja jätettiin siihen, kun oma pinna meinasi kiristyä liikaa. Seuraavaksi luoksarin stoppia (seiso) takaakiertojen kautta, pallon heittoa ja uuden käsimerkin opettelua. Lopussa kokeiltiin reagointia pelkkään käsimerkkiin, ja pallon heitto pienellä viiveellä. Superhyvä stoppi tässä!

Seuraavana taas ruutua, oli vähän hakemista oikeassa paikassa, joten tehtiin lähetyksiä alustalle lyhyeltä matkalta, ja kerrankin kun tilaa oli, lähetykset jokaisesta suunnasta. Seuraavana otettiin tunnari, joka sitten sujui yhtä railakkaasti kuin nämä aiemmatkin liikkeet. Kapulat rivissä, oma toinen vasemmalta. Namialusta edessä. Lähti hirveellä vauhdilla, söi namin, lähti keskeltä kohti oikeaa, ja viimeisen kapulan kohdalla nappasi sen ja toi. Uusi lähetys, uusi nami ennen kapuloita, ja nyt keskittyi paremmin, ja toi oman. Huoh, heti kun lähtee haistelemaan, tekee oikein, mutta... Vireensäätely on vain niin vaikeaa! 

Loppuun tehtiin hyppynoutoa kevyellä kapulalla, samalla harjoiteltiin kapulan pudottamista palkkasanalla. Nostot oli tosi hyvät. Luovutus- ja pitotreeniä tarvitaan sitten erikseen. Kokonaisuutena ihan hyvät treenit, kosahteluista huolimatta. Treenin jälkeen kiivettiin jätemäen portaat ja tehtiin lenkki uusissa maisemissa.


Vähän vilkkuu tässä Sysin uusi hieno punainen panta :)


Oli siinä pari rappusta kiivettävänä :P

Torstai-iltana olikin talvikauden vikat agilityt, tehtiin ratatreeniä. Piirros muistista, joten mittasuhteet ei ihan kohdillaan. Taas hyvän fiiliksen treeni! Me ollaan saatu koko talvi treenata niin hirveän hyvässä ryhmässä ja loistokouluttajalla, että harmittaa tosi paljon, että ei voida kesäkaudella jatkaa. Tulee ikävä!


2 kommenttia:

  1. Nyt vain hakua joukkueeseen! :)

    VastaaPoista
  2. Haettiin jo silloin helmikuussa ennen kun hakuaikaa jatkettiin.. ;) saa nähdä miten käy!

    VastaaPoista