perjantai 10. tammikuuta 2014

Jälkikausi avattu tällekin vuodelle

Käytiin pari päivää sitten taas minijäljellä kodin vieressä. Hämärä ei haitannut, kun katuvalot valaisi :P Pohja niittyä ja nurmikkoa. Osuttiin hyvään saumaan ulos, varmaan kaikki lähiseudun koiranulkoiluttajat oli liikenteessä, mutta eipäs se tyttöjä haitannut. Minä sain vain pitkiä katseita jälkeä tallatessa :D

Vireelle pisin jälki tähän mennessä, loiva kaari. Pituus jotain 170 askelen luokkaa. Vanheni reilu vartin. Rauha mielessä lähdettiin liikkeelle, ja saikin hyvän rytmin heti alusta, vaikka kova kiire eteenpäin sillä on silti.. Pidätin valjaista, jolloin lähti helposti kääntyilemään jäljen päällä sikinsokin. Korjasin ja jäin lähemmäs, ja jatkoi paremmin. Kaikkea ruokaa ei jäljeltä malta syödä, mutta parempaan päin mennään :) Koko ajan hieman maltillisemmin keskittyy etsimään nappulaa. Hyvin pysyy kuono maassa ja fokus eteenpäin.

Sysille taas keppien ilmaisua lyhyellä pätkällä, jälki noin 110m, hevosenkenkä, kolme keppiä. Jana 10 m, melkein 90 asteen kulmassa jäljelle, nosto oli hieno! Pienen ojan ylitys, no problems. Ekasta kepistä ohi, toisen ja kolmannen ilmaisi hyvin. Tokalla kepillä meni ensin ohi, hidasti ja palasi ja malttoi tarkentaa. Kolmannen kepin kohdalla hidasti jo aiemmin. Ehkä tämä siis tästä.... Lupaavalta vaikuttaa :) Nyt jännätään tuleeko luvatut pakkaskelit vai onko huomenaamulla plussakelit. Jos on, niin voisi lähteä valoisaan aikaan, kunnon maastoon tekemään vähän paremmat jäljet tytöille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti