keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pupujen kanssa iltalenkillä

Tämä päivä aloitettiin treenaamalla, kuinkas muutenkaan. Eevan kanssa Sirkuskentällä, pääsin jopa kokeilemaan liikkurointia englanniksi, haastavaa :P Saatiin tosi hyvät treenit tehtyä, me aloitettiin ruudulla, hyviä lähetyksiä, hieman hakemista seassa, mutta kehityssuunta on varsin positiivinen, joten pienet hakemiset ei menoa haittaa. Jatkettiin jäävistä seisomisella ja maahanmenolla. Seisominen voisi olla napakampi, maahanmeno ihan ok, ei super, mutta hyvä. Lähempänä tulevaa avo-luokan koetta täytyy näitäkin muistutella.  Tästä siirryttiin tekemään kaukoja, ekaksi koitettiin pientä alustaa takajalkojen alle, todettiin hankalaksi ja päätettiin kokeilla ilman. Hyvä, että kokeiltiin, vaihdot oli tosi hyviä :) Palkkaamisen äänensävyihin mun pitäisi kiinnittää huomiota, jotta vire pysyisi sellaisena, että vaihtojen puhtaus säilyy. Jopa meille hankalat seiso-istu ja seiso-maahan oli hyviä. Istumisessa pyrki astumaan takajaloilla alle, ja maahanmenossa helposti asettautui ryömimällä - siis ennen alustatreenien aloittamista. Tunnari oli hyvä, Eeva vei meidän kapulan. Ainoa huomioitava oli, että namialustalla ennen kapuloita oli namina kokonainen lihapulla, ajattelin, että kunnon köntsä saisi Sysin hidastamaan paremmin, ja syömään hetken. Ei ihan niin toiminut, Sysi otti lihapullan, pudotti sen takaisin alustalle ja lähti haistelemaan - ei malttanut pureskella sitä, joten syöminen jäi. Kovasta tuulesta huolimatta oikein kivat treenit! :)

Eilen Sysi pääsi hierojan käsittelyyn. Kireyttä löytyi selästä ja varsinkin lapojen välistä, vaikka käsittely olikin kevyt. Tänään lähdettiin vielä illalla rauhalliselle ravilenkille, matkaa 6 km, aikaa meni 45 min. Joenrannnan reitillä yhdessä kohtaa meidän edellä juoksi vähän matkaa jänis, ja mun ilokseni Sysi tuli yhdellä käskyllä vierelle ravaamaan, ja pupun väistettyä sivuun lopetti kyttäämisen myös yhdellä käskyllä, kiltti koira. Jatkettiin lenkkiä, ja tultiin kohtaan, jossa Sysi monesti on vapaana, ja siinä mitään ajattelematta päästin sen vapaaksi. Tuolla pimeässä kun ei ihan meinaa nähdä onko pupuja vai ei, ja juuri äskenhän sellanen nähtiin.. Pari kilometriä hölkyteltiin vapaana ilman vastaantulijoita ja ilman pupuhavaintoja, on se vaan kivaa kun on koira, joka ei aktiivisesti yritä skannata jahdattavia otuksia :)

"No onko pakko? Häikäsee!"
Pakko oli myös testata pimeydessä meidän heijastinhuivin tehoa, ja aika hyvältä vaikuttaa. Kotona annoin FitDogin palautusjuoman lenkin päätteeksi, ja tämä tuntuu maistuvan koko ajan hieman paremmin. Tähän kyllä vaikuttaa varmaan lämpenevät kelitkin, tulee nopeammin jano.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti