perjantai 31. elokuuta 2012

Serti-Sysi!

Viimeisimmät kuulumiset ensin, agilityssa ollaan noustu Sysin kanssa kolmosluokkaan, ja viime viikonloppuna kolmosissa saatiin tuplanollalla sekä agiserti, että hyppyserti! :)



Treenipäiväkirja meillä on siirtynyt paperiversioksi elokuun alusta. Treenit on edistyneet tosi nopeasti joka lajissa, agilityssa ratatreenien avulla ollaan saatu kokonaisuus paremmin kasaan, treenattavia juttuja tottakai löytyy perusasioissakin, mutta edistymistä keväästä on tullut paljon. Tokossa ollaan ilmoittauduttu ensimmäisiin avo-luokan kokeisiin syyskuussa, liikkeet on aika hyvällä mallilla. Jäljellä kesän aikana Sysille on tehty ensimmäiset jonkun muun tallomat jäljet, ja hyvin menee . Keppien ilmaisutreeni keväällä on tuottanut tulosta, ja ollaan jopa tehty merkkaamatonta jälkeä.

Talvikaudella viikottaiset agitreenit jatkuu, lisäksi päästään tokon kimppatreeniryhmään, sekä tokokurssille. Agin suhteen pidetään kisataukoa piirimestaruuksien jälkeen, ja omatoimitreenitkin jätetään pois. Nyt keskitytään enemmän tokoon, ja lähdetään jäljelle vielä kun kautta on jäljellä. Esineruutuakin pitäisi treenata ja blogia päivittää... :)

3 kommenttia:

  1. Vähänkö mahtavaa!!!! Hyvä serti-Sysi ja Kartturi!! :D

    VastaaPoista
  2. Uskomattoman hieno tyttö! tai tytöt!
    ONNEA, milloinkahan pääsisi äitikin näkemään sen liitoa livenä...

    VastaaPoista