keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Taas viikko paketissa

Viikkokatsausta jälleen. Kuvina tänään lenkin lomassa otettuja kuvia, harmi vaan kun kamerassa ei ollut virtaa kuin vähäksi aikaa..
Keskiviikkona tokotreenit Savelassa Annan ja porokoirien kanssa. Vire aloitti, pikku pätkää seuraamista, vähän jääviä, ruutua lelulle ja paikkamakuun alkeita. Paikkis oli tosi hieno, ihan kuin Vire oliskin tajunnut tästä hommasta jotain :)Sysille sitten paikkamakuuta vahdittuna, jotain pientä kyynärien veivaamista oli, liian kiihkeää virettä tms. Mielentila liikkeen alussa on se ratkaiseva, joten pitäis tsempata virittelyjen suhteen ja oikeasti opettaa ne ennakoivat merkit, jolloin tilanne olisi Sysille reilumpi, ja se saisi mahdollisuuden hakea sen oikean tilan ennen liikkeen alkua...

Paikkiksen jälkeen Sysille zetaa. Istu ja seiso oli tosi hyvät, makuussa oli itse epävarma ja käskytin vähän sinnepäin, joten se uusiks. Ruutua virittelyiden kautta, stoppi oli viime kertaa parempi, alusta ruudussa edelleen ja vika tehtiin lelulle. Sitten otettiin härkää sarvista ja siirryttiin epämukavuusalueelle, eli luoksaria. Ensin takaakierron kautta seisomista, ja Sysi oli ihan sairaan hieno! Se ei oo ikinä koskaan aikasemmin tehnyt niin hienoja stoppeja kuin nyt, ja siis pelkällä käsimerkillä. Pari toistoa kiertojen kautta, sitten avo-luoksarin tyyliin, ja edelleen ihan sikahieno pysäytys! :) Sitten murheenkryyni maahanmenoon. Otettiin ihan erikseen muutama maahanmeno, ja niistä palkkaa, sitten takaakierron kautta, ja oli todella huono. Valuu, valuu ja hiipii alas. Takaakierron kautta ottaa liian kovan vauhdin, joten nyt sit helpotetaan ja palkataan hitaammassa tahdissa tehtyjen maahanmenojen kautta, ja kokeillaan joskos lähtis aukeamaan sitä kautta.. Mutta kaikenkaikkiaan oikein onnistuneet treenit, vaikka ne tietyt vaikeet jutut on edelleen vaikeita. Sunnuntaina Vire pääsi osallistumaan näyttelyharkkoihin Vuokkosilla (ei tosin mun kanssa) :P Sunnuntaina ja maanantaina käytiin juoksemassa. Tiistaina metsälenkkiä ja molemmat tytöt pääsi koirahierojan käsittelyyn. Tänään ois illan ohjelmassa vielä tokotreenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti