keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Action, action

Tiistain treenailut. Ilta aloitettiin Piskipajalla kimppatokoilla. Kolme kierrosta, ekalla Vire halliin ja otettiin pelkkää leikkimistä. Eipä jännittänyt uutta paikkaa, ja hyvin haki kontaktia muhun. Tokalla Sysi. Aloitettiin juoksutarkastuksen treenaamisella, luksusta kun saatiin tehdä kolmen eri henkilön kanssa,  ja tää oli ihan hyvä :) Sitten seuraamista liikkuroituna, kohtalaisen pitkä pätkä, eri nopeuksia ja käännöksiä. Ihan hyvä fiilis, haki perusasennot nopeasti, pari kertaa otti häiriötä muista ja pudotti kontaktin. Täyskäännöksen kanssa paljon töitä edessä, jotta siitä saatais oikeasti hyvä. Sitten nouto, liikkuroituna. Liikkurin sanoessä käsky nytkähti pahasti, mutta ei lähtenyt. Otettiin käskyhäiriöt uusiks, ja oli hyvä. Palautus jäi hieman kauas, pyysin lähemmäs. Irrotuksen otin yhdellä kädellä, tarttis muistaa ottaa molemmilla. Loppuun ruutu, appari vei pallon, ei näytetty suoraan, mutta ei juurikaan piiloteltu. Virittelyllä tuntui fokusoivan hyvin, mutta lähetettyäni väisti ruudun vasemmalle ja sivusta sisään. Otettiin uusiksi, vein itse lelun, ja saatiin onnistuminen loppuun.

Kolmannella kierroksella Vire uusiksi. Perusasentoa apparin kanssa - ei ollut ihan helpointa Virelle. Otettiin myös seuraamista ilman sitä perusasentoa, naksulla palkka kainalosta kun oli hyvä, ja hyvähän se oli. Pitäis vaan rohkeammin lähteä tekemään.. Mutta ei ilman apparia tai peiliä!! Taas tuli esiin oma hytkyminen ja nytkyminen ja kääntyminen... Viren keskittyminen oli ihan super!! Kaikenkaikkiaan tosi hyvät treenit! :)

Vähän myöhemmin illalla lähdettiin Sporttikoirahallille. Suunnitelmissani oli hyppytekniikkaa molemmille. Aloitettiin perussarjalla, Sysille 20 cm rimat, Virelle ponnarit. Olin ajatellut ottaa yhden, max 2 toistoa, mutta Virelle tämä oli sen verran vaikea, että suosiolla otettiin useampi ja sai hakea rytmiä. Alku sujui hyvin, mutta vikalla välillä rytmi hajosi. Sysin kanssa no problemos, otin silti useamman toiston, koska päätin senkin kanssa jättää kahteen harkkaan. Toisena tehtiin korkeuden arviointia. Sysille sarjana korkeudet 50-55-60-55-45. Hyvällä rutiinilla meni :) Virelle ponnarit, ei rimaa vikassakaan hypyssä. Haettiin oikeaa askellusta vikaan väliin, nämä lyhyemmät välit on pitkänä sarjana Virelle haastavia. Palkkaa vikassa välissä, ei kovin montaa toistoa. Mun kannattaisi valita tehtävät harkat vähän paremmin, ei yhdistää kahta haasteellista harjoitusta. Parempi tasapaino :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti