lauantai 28. syyskuuta 2013

Esineitä ja muuta sälää

Lauantain treeniohjelmassa tottista ja esineruutua Luukissa Eevan ja Gimman kanssa. Aloitettiin tottiksella. Ensin luoksepäästäsyyskopelointia + vietinnostoa. Sysin kanssa tehtiin ensin seuraamista, lyhyitä pätkiä. Palkkapatukka pari kertaa oikeassa kädessä (kierto palkalle selän takaa), ja loput vasemmassa - tää oli parempi, Sysi piti kontaktia tiiviimmin. Seuraaminen oli oikein hyvä! Kyllä se seuraaminen kehittyy koko ajan, lisää treeniä vaan. Seuraavaksi jäävät. Valmistelevien osien seuraaminen melkein jo parempaa kuin yksittäisenä otetut - ois pitänyt palkata.. Istuminen hyvä. Eka maahanmeno jäi noin puoli senttiä vajaaksi kyynärpäiden kohdalta, toka oli jo asiallinen. Seisominen hyvän napakka. Estenoudoissa hypyllä koski vähän, muuten hyvä. Aalla eka heitto meni hieman sivuun, ja Sysi tuli niin vinosti takaisin esteelle, että ei päässyt ylös. Uusinta hyvä! Eteenmeno vauhdikas, tähän voisi jo ottaa viivettä palkan viennin ja lähetyksen väliin ja kokeilla liittää seuraamiseen :)

Esineruutuun vietiin esineet (4 kpl) valmiiksi takarajalle. Mekin aloitettiin virittelyiden opettelu, eli virittelyesineen haku ennen esineruudulle menoa. Vähän puolivälin jälkeen (syvyys) ruudun halki meni polku, joka haittasi yllättävän paljon Sysiä. Lisäksi sienestäjiä eksyi ruudun sisälle, ja mm. nostivat yhden takarajan esineistä puun oksalle sillä aikaa kun hain parempaa lähetyslinjaa. No, Sysi teki poukkoilevaa työtä, ja kun nosti toisen esineen, jätettiin siihen.

Virpulan jälki
Vire pääsi taas bongailemaan esineitä varvikosta, ja sai päiväruuan jäljeltä, noin 30 askelta, rasia lopussa. Pätevä pentu!

Päivän retkeilyssä oli lenkkarit jalassa, ja jalat märkinä vartin jälkeen.. Shoppailureissulla törmäsin näihin, ja pakkohan ne oli saada. Vanhat vaelluskengät on korjattu pikaliimalla, eikä enää juurikaan hylji vettä, joten ehkä olikin jo aika uusille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti