perjantai 20. syyskuuta 2013

Jaossa ilmaisia MUSH B.A.R.F. Vaisto® -aterioita!

Käytiin hakemassa kokeiluun Mushin uusia Vaisto-raakalihapullia. Iloisena yllärinä oli, että näytepussi oli 800g, eli ihan kunnon satsi. Ilmaisia aterioita on jaossa syyskuun ajan :)


Kupongin saa tilattua täältä.Meillä kokeilussa oli nauta-sika-kana-versio Starter sarjasta. Palleroiden annostelu on helppoa, eikä ne olleet jäätyneet köntiksi pussissa, joten sulamaan voi ottaa vaikka vain yhden aterian kerrallaan. Vaikuttaa tosi kätevältä esim. reissua varten, kun ateria on valmiiksi jo monipuolinen. Viime kesänä oltiin Sysin kanssa pelkän jääkaapin ja puutteellisten keittiövälineiden varassa parikin viikkoa putkeen reissujen takia. Tälläinen siisti ja helppo valmis ateria olisi ollut kätevä vaihtoehto kuivalihan lisäksi. Hintaa tosin en katsonut, joten en tiedä minkä verran kalliimmaksi kätevyys käy, kun Sysikin syö lähes puoli kiloa päivässä tällä hetkellä. 

Sysi on nyt ollut raakaruokinnalla toukokuusta lähtien. Meidän kokemukset ruokavalion muutoksesta on vain positiivisia. Ruoka uppoaa ihan eri tahtiin kuin aiemmin kun mentiin sekaruokinnalla, kuppiin ei jätetä mitään. Kesän aikana painoa on kertynyt lisää reilu kilo, paino on nyt n. 18 kg. Sysi tuntuu nyt olevan aika hyvissä mitoissa, mutta ei vielä ole syytä lähteä tuota  puolen kilon päivä-annosta pienentämään. Ahkeraa lenkkeilyä vaan, pysyy lihakset kunnossa :) Yleisilme on ihan yhtä hyvä kuin ennenkin, silmät, korvat ja hampaat pysyy puhtaina, kynnet ei lohkeile, turkki on kasvanut ihan selkeästi tuuheammaksi kuin ennen. Ruokinnan rutiinit ei oikeastaan ole sen hankalampia kuin sekaruokinnallakaan, suurimpana erona on annosten punnitus keittiövaa'alla, aiemmin ei meillä sellaista ollut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti