perjantai 22. helmikuuta 2013

Jippii - edistysaskeleita!!

Tänään tokoa Eevan kanssa. Aloitus taas paikkiksilla, istuminen 2 min, makuu 4. Piiloon mentiin tällä kertaa ulos hallista. Istumisessa palasin kerran palkkaamaan, ja toisella jätöllä kävin piilossa. Tää oli hyvä! :) Makuu täyspitkänä ja piilossa. 

Sitten yksilöliikkeissä syyniin otettiin ensin liikkeestä istuminen. Valmistelevassa osiossa edistämistä, oma ryhti oli suora ja katse eteen, niin yrittäähän se sitä katsekontaktia hakea kun niin pinttyneesti olen sitä tuijottanut.. Istuminen oli hieman hidas, joutui miettimään minkä käskyn annoin, teki oikein kuitenkin. Tämä nopeutuu varmasti varmuuden myötä, mutta tässä vaiheessa riittää, että tekee oikean asennon. 

Seuraavaksi luoksarin maahanmenoa, toistoja siivekkeen kiertoon lähettämisestä. V a i k e a a. Sysi ottaa niin helposti ryömimisaskeleita eteenpäin. No, ehkä se siitä lähtee aukeamaan, kun saadaan toistoja alle. Siirryttiin kaukoihin. Maahan-istu paranee vaan, nyt nousi ekalla jo lähes täyteen ryhtiin. Maahan-seiso meni ekalla kerralla puhtaasti, mutta sitten alkoi tepastelu. Helpotettiin, tulin lähelle ja ohjasin namilla puhtaat vaihdot, ja tähän lopetettiin. Ens kerralla kansi vaan mukaan ja sen kanssa jatketaan.

Jatkettiin eteentulon paikan vahvistamista siivekkeiden avulla. Vasen puoli on selvästi hankalampi, hakeutuu niin helpolla perusasennon paikkeille. Lähti sujumaan kuitenkin parin stiplun jälkeen tosi hyvin. Viimeisenä päivän ilonaihe, metallinouto! Kokeiltiin vieraalla kapulalla, heitto ihan lähelle, ja Sysi tarjosi noutoa heti!! :) Perään muutama heitto pidemmälle, lähtee hyvin ja nostaa hyvin, palautuksessa on vielä treenattavaa, mutta tää on jo tosi hyvällä mallilla & fiilis on oikea! :D

Keskiviikkona käytiin ekalla Dobo-tunnilla. Torstaina tunsi käyneensä, on muuten edelleen omatkin lihakset hellinä, joten tän viikon agitreeni jätettiin suosiolla väliin. Itse doboilu meni hyvin, Sysi ei vierastanut palloa, hyppäsi pyynnöstä päälle ja sai jutun juonesta kiinni. Tehtiin jo asennonvaihteluita pallon päällä. Omat yksinkertaiset jumppaliikkeet pallolla oli yllättävän rankkoja. Tunnille kuului temppujen tekemistä ja vähän toiminnallista venyttelyä, suurin osa näistä oli jo entuudestaan tuttuja temppuja (pyörimistä, pujottelua, kiertämistä jne.). Hauskaa oli, ja ens viikolla uudestaan! :)

Alkuviikosta tehtiin kaksi hyppytekniikkaharjoitusta - yhden esteen kokoaminen ja sarjalla korkeutta. Yhdellä esteellä (lähtö speedbumpin takaa, väli 6 jalkaa) korkeutta nostettiin 40-45-50-40. Sarjalla 4 hyppyä 6 jalan väleillä, viides väli 9 jalkaa okserille. Okserin korkeutta muutettiin, ja toistot oli sarjassa 45-50-55-55-60-45. Ehkä parhaiten sujuneet hyppytreenit ikinä! Videokamera ei ollut matkassa, mutta okserille lähestyttäessä Sysi arvioi ponnistuksen ensimmäisen riman mukaan, johon kaaren korkein kohta osui. Hypyt olivat tasapainoisia, ja Sysi oli superhyvässä, keskittyneessä vireessä :) 

2 kommenttia:

  1. Pienenpieni korjaus. Korkeussarjalla on 3 hyppyä kuuden jalan välein, sitten 9 jalkaa neljännelle hypylle, joka oli okseri. Yhteensä siis vain 4 hyppyä, ei 5. Sysi keskittyi kyllä superhyvin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos korjauksesta! :) Kirjoitin kuitenkin neljä aitaa, vaikka sitten lipsahtikin viides väli perään :D

    VastaaPoista