maanantai 11. helmikuuta 2013

Treenien purkua

Viime viikon agitreenien jälkeen oltiin vapaalla viikon verran, ja tälle viikolle treenikertoja tuli 2. Torstaina agin viikkotreenit, jotka saatiin videolle:


Keppejä edeltävät kaksi hyppyä aiheutti eniten ongelmia, mulla oli ajoitus pielessä, mutta saatiin me se kuitenkin tehtyä. Koko treenin ajan olin kuitenkin jotenkin hukassa, unohtelin rataa jne. Kepeillä hätäilin persjätön kanssa, ja käänsin selkää pujottelevalle koiralle, joka tosin ei tästä häiriintynyt yhtään.

Perjantaina käytiin Annan kanssa tekemässä kisoja valmistelevat treenit, suunnitelmana oli tehdä täyskorkea okseri, koska sitä ei olla vähään aikaan tehty, ja jotain helppoa etenemistä. Alla video treeneistä. Rata tehtiin niin, että hypyt syöttää suoraan väärälle esteelle (aita ennen keppejä suoraan putkeen, aita ennen pussia suoraan aalle), mutta tehdään jokin muu. Lisäksi variaatiota siihen, että ensin samat esteet tehdään yhdellä tavalla (vauhtikaarre suoraan) ja toisella kertaa eri tavalla. Tämän tavoitteena oli muistuttaa ohjauksen kuuntelemista, vaikka rata olisi jo koiran muistissa :)


Tänään tehtiin myös palauttava ravilenkki hölkäten, taas 5 km puoleen tuntiin, lisäksi kävelyt, jotka vähän venyivät parista kilsasta, kun multa oli pudonnut hanska matkalle... Löytyi se kuitenkin, ja loppulenkistä harjoiteltiinkin hanskan hakua :) Ekalla ja tokalla toistolla pudotin hanskan niin, että Sysi ei huomannut. Ekalla kertaa huomasi sen kauempaa, toisella joutui ihan etsimään. Vikalla toistolla en päässyt enää juksaamaan, ja lopuksi Sysi sai leikkiä hanskalla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti