sunnuntai 10. helmikuuta 2013

HSKH 10.02.

Tänään kisattiin kolmen radan verran Ojangossa. Tuomarina Henri Luomala. Alla videot radoista, ensin hyppäri, sitten 2 agirataa. Tuloksina 5, nolla ja hylly.


Päivän radoilla kokonaisuus pysyi hyvin kasassa, ensimmäisellä radalla yksi virhe ja viimeisellä yksi. Plussalistalle lisätään lähdöt, yhdessäkään ei noussut seisomaan. Kepit on nopeutuneet, varsinkin toisella radalla vauhti oli tosi hyvä, vaikka jäin itse alussa taakse. Viimeisen radan puomin eteni hyvin loppuun, vaikka jäin itse palloilemaan hukattuani koiran.

Sitten niihin samoihin toistuviin tapoihini.. Jään taas seisoskelemaan ja annan Sysin kaarrattaa, eikä se luo Sysille kiireen tuntua, jotta kiihdyttäisi kunnolla. Parista pätkästä huomaa, että ehdin kohtiin, joihin saattaisi tulla kiire, mutta jo ohjausta suunnittellessa jään omalle mukavuusalueelle, ja vältän niitä. Joten, laiskottelu loppukoon, ja parempaa asennetta radalle, se näkyy koirassakin. Jos haluan säilyttää pysäytyskontaktit, lisää malttia niille. Joka radalla Sysi lähti vasta luvan saatuaan, mutta pysäytykset voisivat olla selkeämmät, varsinkin keinulla. Video kertoo tarkkaan, miten rytmitän oman liikkeen kontaktien mukaan. Tästä pitäisi päästä eroon, pysähtyminen on koiran vastuulla, ei mun. Ohjauksen ennakointi voisi olla paljon parempaa, nollarata on Sysin ansiota, ohjaukset tuli niin myöhässä, että useampi lähestyminen hypyille oli huono, joten rimoja olisi voinut tulla alas. Linjaukset myös myöhässä, ja tähän ei tekosyitä ole, koska radalla pääasiassa hipsuttelen eteenpäin.. ;) Loppujen lopuksi, kaikesta huolimatta, kokonaisuutena varmasti meidän kisauran parhaimmat kolme peräkkäistä rataa! :D

Nyt olen pääsyt aloittamaan FitDogin juomien testaamisen. Ekalla kerralla annoin Energya ennen juoksulenkille lähtöä, Sysi joi muutaman lipaisun, ja jätti siihen. Lenkin jälkeen painui suoraan vesikupille, eikä ottanut palautusjuomaa. Joten, päätelmäksi se, että nämä juomat ei suoraan maistu Sysille, mutta janoonsa varmasti juo. Nyt totutellaan energiajuoman juomista agitreeneissä (pari kertaa ollut mukana, maistui tosi hyvin). Tänään aamulla en ruokkinut koiraa, ja päivän mittaan juotin energiajuomaa. Kisojen jälkeen palkkaria, noin 1,5 dl maistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti