perjantai 25. tammikuuta 2013

Mitäs me välineurheilijat..

Tai siltä välillä tuntuu kun kurkkaa vaatehuoneeseen. Kuinka paljon tavaraa yksi koira tarvitsee? Aika älyttömän paljon... :P Jotain uutta on silti tullut saatua, vaikka messarin ostosten (valopanta, 2 grippihihnaa, nahkapanta jne..) jälkeen olinkin ihan varma, että me ei tarvita enää yhtään mitään. Tavarainventaario ja niiden järjestely voisi olla ihan hyödyllinen toteuttaa.

Aloitetaan kuitenkin "vanhan" muokkauksesta. Saatiin lahjaksi hieno Hurtan talvimantteli, ja se onkin ollut jonkin verran käytössä. Takin malli ei vaan ole paras mahdollinen, tässä jää lavat täysin paljaaksi. Joten, äidiltä neuvot, villakangasta ja eikun askartelemaan. Kuvat on huonot, mutta lisätty kaksinkertainen villakangas lapoja peittämään. Olisi voinut tosin kuvaa varten oikoa jatkopalan suoraksikin.. Lämmin kangas on joka tapauksessa. Nyt eteisen naulakossa on 4 takkia yhdelle säänkestävälle koiralle :D


Sitten uusia kamoja. Superkevyt ja todellakin iso kevythäkki. Tosi monessa mallissa loppui korkeus kesken, joten valitsin sitten kunnolla ison koon. Pitihän se kokeilla, mahdutaan koiran kanssa molemmat yhtäaikaa tonne sisälle :D Kuvassa näkyy hyvin toi korkeus, mutta sisätilat on oikeasti aika ruhtinaalliset yhdelle pienelle belgille. Ja jippii, enää ei tarvitse raahata kisapaikalle painavaa metallihäkkiä odottelua varten!


Saatiin myös lahjaksi uusi D&C:n palkkausremmi, grippiliina teddypatukalla. Kiitokset!


Lopuksi vielä omat näpertelyt, kestävät ja pestävät, ah ihanuutta, kun saa treenata kivituhkapohjaisessa hallissa ;) T-tavarahamsteri. Treenilelujen kokonaismäärää en uskalla edes laskea..


Ollaan me jotain muutakin tehty kun shoppailtu, viime postauksen jälkeen kahdet agilitytreenit ja tokotreenit takana. Juoksemassa käytiin viimeksi keskiviikkona, matka 7,25 km, keskinopeus 9,7 km/h. Tänään ei olla tehty yhtään mitään lenkkeilyn lisäksi, mutta viikonloppuohjelmassa onkin yhdet aksailut ja sunnuntaina lähdetään Johanna Nivalan tottiskoulutukseen, jippii! :) 

2 kommenttia:

  1. Hei voitko opettaa mulle joskus miten noita leluja tehdään? T. Lelujen tuhoaja Belgian omistaja :)

    VastaaPoista