keskiviikko 13. elokuuta 2014

Agin rm-skabat kutsuu

Kurkkaus tuloksiin kertoo, että Sysin kanssa ollaan kisattu tänä vuonna 6 starttia, kahtena kisapäivänä. Nyt saadaan lisää startteja alle kun ilmosin Sysin agilityn rotumestaruuskisoihin Mikkeliin 17.8. Edellisen kerran startattiin virallisissa 1.3., joten taukoa on taas tupannut tulemaan. Viikonloppua odotelessa :)

Viren vepeilyt on sujuneet oikein hyvin, muuten ollaan päästy ongelmitta eteenpäin, mutta fokusointi maalilinjalle tuottaa välillä vaikeuksia. Jos Vire kerkeää kohdistaa väärään kohtaan rannasta, on se kuin juna raiteillaan eikä varmana muuta kurssia. Toimii toisaalta toiseenkin suuntaan, jos kohdistaa hyvin, niin pysyy fokus siinäkin.. Tänään meillä ei ole treenejä, kun rannassa on iltakisat, mutta päästiin maanantaina vierailemaan toisen ryhmän treeneihin. Otettiin ekalla kierroksella vienti ja veneen haku. Vienti oli oikein hyvä, paitsi ennakoi irrotusta ekalla kun kumarruin kohti, siis pudotti esineen ihan vieressä. Ei otetttu ihan täydeltä matkalta, ehkä 20 m. Pyysin tuomaan uudestaan ja tarjosi nyt aika hyvin ylös. Palkkalelun heitin sivuun ja pyysin tuomaan uudelleen, pari toistoa ja heitto rantaa kohti. Vire tarjoaa vientiesinettä koko ajan vain paremmin ja paremmin, hienoa :) Veneen haku otettiin myös hieman lyhyemmältä matkalta, jotta saataisiin niitä onnistuneita toistoja maalitolppien väliin tulosta. Lähti hyvin, otti köyden hyvin, lähti kohti rantaa hyvin, mutta vetoköyden kiristyessä veneen paino kääntää sitä oikealle, eikä tullut maalitolppien välistä, vaan rannasta katsoen vasemmalta ohi. Toinen toisto heti perään lyhyemmältä matkalta, ja Vire sai oikaistua veneen, ja juuri ja juuri maalilinjalla rantaan. Tokalla kierroksella otettiin pelkkä veneestä hyppy. Matkaa 30 m, kaamee hetsaus rannasta veneen liikkuessa poispäin, mutta kutsun jälkeen hiljaa. Suoraan tuli :)

Ojangossa ollaan käyty myös aksailemassa Sysin kanssa. Pidetään nyt sama systeemi, eli kaksi kertaa koko rata, ja hyvä tsemppi päällä. Ratapiirroksia en ole rustaillut, mutta ryhtiliike tarvittaisiin. Mari otti muutaman kuvankin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti