maanantai 18. elokuuta 2014

Kannatti herätä!

Tai siis lähteä :D

Mikkelin reissun ekalla startilla saatiin Sysin kanssa taisteltua nolla, ja kivaksi yllätykseksi voitettiin startti! Nollienkeruukausi korkattiin siis nollavoitolla, joten yksi haaste selätetty :)

Jatko ei sitten mennytkään kuin elokuvissa, jo ekalla Sysi nousi lähdössä ja mä lipsuin, mutta saatiin homma yhdellä palautuksella ja tiukemmalla asenteella vähän paremmin kasaan. Oma moka, en vaatinut ja heti rupesi sikapossu yrittämään. Kontakteilla sama juttu, no, keinu ja aa on tuollaisina hyvät, mutta puomi... Nyt on haettu vauhtia ja vauhtia myös tuli. Ekalla oli oikeen hyvä, mutta seuraavat levis, joten ens kerralla pysäytellään. Tokalla radalla oma tiukin tsemppi katosi ekan riman pudotukseen, mutta hyviä pätkiä ja keppien hakeminen oli oikein hyvä.

Hypärillä blackout kolmosella, enkä valssannut ennen keppejä, Sysi tuli aivan liian pienestä kulmasta, oikein sisään, mutta väärinpäin, joten sieltä vitonen.

Joukkueradalla lipsuttiin taas lähtö... Kerran nousi, menin asettamaan uudestaan ja pysyi. Puomilla taas en vahtinut ollenkaan alastuloa, ja sieltä vitonen. Videolta pätkin lähtösählää pois, eikä enää ihan niin paljoa karmaise.. Ens viikonloppuna uudet yritykset! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti