perjantai 11. heinäkuuta 2014

Tauko katki ja täydellä höyryllä eteenpäin

Pari kuukautta blogitaukoa, ja kevyttä treenitaukoa meni hujauksessa, kun muuta hulinaa on riittänyt. Pikakelaus tapahtumiin, me muutettiin isompaan kämppään (jee!), ja nyt tytöt on joutunut opettelmaan kerrostaloelämää. Muutos on oikeastaan sujunut tosi helposti, mitä nyt Vireelle jouduttu opettamaan rapuissa rauhallisesti kulkemista, kun alkuun töni ja teilasi sählätessään Sysiä miten sattui. Rutiinit on löytyneet ja arki rullaa :) 

Treenirintamalla pidettiin alkukesä kevyenä, ja nyt heinäkuun myötä on päästy nostamaan treenitahtia. Uuden asunnon ihanuuksiin kuuluu 5 metrin suora kohti maahan asti ulottuvaa peiliä, aivan täydellinen perusasennon opetteluun ja kontaktin pidon treenaamiseen! Meidän alkukesän treeniohjelmasta on puuttunut oikeastaan kokonaan ohjatut treenit, ollaan puuhasteltu itseksemme ja kavereiden kanssa kimppatreeneissä. Kotitreeneissä ollaan tehty perusasentojen lisäksi pientä jumppaa ja koordinaatioharjoituksia molemmille tytöille - sekä namilla ohjaten että naksuttelemalla. Vielä täytyy vähän järjestää ja käyttää mielikuvitusta säilytyksen järjestämisen suhteem, niin saan vihdoin mun dobopalloni täyteen ja esille! :) On muuten kaunis sisustuselementti ja niin näppärä säilyttää tuollaista halkaisijaltaan 85 cm olevaa palloa :P Nyt onneksi olkkarissa on niin paljon tilaa ja riittävän iso matto, että jumppailulle löytyy riittävästi tilaa ja tassujen alle pitävä pohja.

Ollaan treenailtu satunnaisesti sitä sun tätä, Sysille agia, tottista, jälkeä ja esineruutua. Vireelle tottista, esineruutua, haun alkeita ja uusimpana juttuna vepeä! Käytiin tällä viikolla tiistaina ja torstaina kokeilemassa vepeä HSKH:n ryhmissä. Vire oli suorastaan liekeissä siitä, ja soven/alon liikkeissä päästiin jo pitkälle. Uintimatkat ei olleet sille mikään kynnysasia, ja jopa esineen vienti veneeseen sujui. Uintireissut on tehneet tehtävänsä ja Vireestä on tullut oikein kunnon vesipeto - ja Sysistä siinä samalla. Toivottavasti senkin kanssa päästään kokeilemaan vepeä joku kerta. Näillä näkymin meidän vepetreenit tulevat jatkumaan kesäkauden aikana :) Kokeilukertaa on tulossa myös haun osalta, ensi viikolla ekat ryhmätreenit CB:n hakuporukassa, joten hyvällä mallilla rupeaa treenipaikat olemaan loppukesää ajatellen. 

Kisarintamalla ei juurikaan uutta, käytiin pitämässä hauskaa Sysin kanssa Agirodussa Hallan puremat-joukkueessa maksikilpailevien kisassa, ja yllättäen sijoituttiin kolmansiksi. Kovin tiukassa kisavireessä me ei Sysin kanssa oltu, mutta kokemuksena oli tosi kiva! Aurinkoa, hienoja koiria, agilitya ja hauskaa seuraa, ihan parasta :)

Kesäkuussa rapsahti ensin Sysille 4 vuotta täyteen, ja sitten Vireelle vuosi, sekin on jo niin iso! <3
Varsinaiset treenilätinät jatkukoon treeni kerrallaan nyt kun täälläkin on päästy ajantasalle. Suunnitelmat jatkoon Vireen osalta on aika hyvin mietitty, mutta Sysin kanssa se tietty suunnitelmallisuus ja konkreettiset tavoitteet on vähän hakusessa. Sen mä olen päättänyt, että elokuussa aloitetaan agilityssa kisakausi, ja syksyllä kerätään kisakokemusta ja toivottavasti siinä sivussa joitakin nolliakin ensi kesää ajatellen - kyllä oli vähän haikea olo katsoa livestreamia sm-kisoista, vaikka ihan tietoisesti ja vapaaehtoisesti mä luovuinkin ajatuksesta osallistua sinne. Aina tulee kuitenkin seuraava vuosi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti