keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Hakua + agia

Tiistaina Vireen hakutreenit Tuusulassa. Aika avoin maasto, väljähköä mäntymetsää. Tehtiin taas risteilyharjoitus (4. kerta) kahdella maalimiehellä. Tavoite oli vahvistaa mielikuvaa siitä, että vieraiden ihmisten luokse kannattaa mennä epäröimättä. Palkkana leikki, kun leikki lopetettiin niin irrotuksesta nami loppumerkiksi. Ekalle oli tosi hyvä, riekkui kunnolla (jättilelu palkkana) tokalle lähti hyvin, mutta ei aloittanut leikkiä vaan varasti takaisin ykköselle.. Mm kutsui uudestaan ja sai Vireen pysymään hyvin ja leikkimään hyvin. Selvästi sille on vaikeaa luopua ja lähteä, mutta loput lähetykset sujui tosi hyvin. Ja pitäisi hommata samanlaiset palkkalelut.. nyt ekalla oli paras ja isoin mitä meiltä löytyy, ja toisella selvästi huonoarvoisempi, sekin varmasti vaikutti. Seuraaviin treeneihin voisi miettiä jos lähdettäis tekemään tuuli-ilmaisua, ja katsoa miten se sujuisi. Sitä Vire on päässyt tekemään vasta pari kertaa.

Tänään käytiin aikaisin aamulla agitreeneissä. Sysille kisamainen reeni, annoin itselleni luvan tehdä radan kaksi kertaa läpi, ei yhtään enempää vaikka kuinka pieleen menisi. Ekalla yrityksellä tein puhtaasti huolimattomuusvirheen helpossa kohdassa, mutta yli puolivälin päästiin puhtaasti. Tokalla nollana läpi. Rata oli helpohkoa kolmosluokan tasoa, pitkiä estevälejä, mutta pysyttiin mun mukavuusalueella. Pehmeä aloitus :D Sysi oli pro, ja mulle teki tää "tiukempi" treenitapa hyvää. Nyt pyritään löytämään rutiinia kisaratoja varten, ja hinkkaamiset saa luvan jäädä. Tekniikkaa hinkataan sit eri treeneissä, kun tehdään rataa niin löysäily saa luvan jäädä.

Treenien lopuksi pari pientä hyppytekniikkaharjoitusta tytöille, tällä kertaa neljällä hypyllä. Molemmat kahdessa osassa, tauko välissä. Sysille 3 x perussarja & 4 x korkeuden arviointi (45-50-50-45), Vireelle 3 x perussarja & 4 x korkeuden arviointi (15-20-15-5). Vire oli yllättävän hyvä, jälleen kerran. Ens kerralla pakko ottaa kamera mukaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti