tiistai 15. lokakuuta 2013

Varusteholistin päiväkirja, osa 1

Vihdoin ja viimein pääsin testaamaan uutta vetovyötäni! Reipas vuosi sitten ostin ekan vetovyön ja joustavan remmin Vipstoren kautta, hinnan perusteella edullisimman, kun kovia vaatimuksia ei sille ollut. Vyö itsessään on ihan hyvä, leveä pehmuste, hyvin säätövaraa. Kävelylenkeillä varmasti ihan käypä. Materiaali ei kuitenkaan oikein sovi mun lenkkivaatteiden kanssa, on liukas ja lähtee nousemaan, ja on hyvin ärsyttävää kiskoa sitä koko ajan alemmas, alaselän kipeytyessä, jos se on ylempänä. Mukana tullut joustava remmi oli hyvin köykäinen, eikä kovin montaa kuukautta kestänytkään, ennen kuin napsahti poikki. Siis ompeleet piti, mutta itse naru katkesi... Tilalle hankin huomattavasti järeämmän liinan Zero DC:ltä. Saman sarjan valjailla (Zeron Faster) täydennettiin settiä, kun ruvettiin nostamaan lenkkien vauhtia. Käytiin vähän aikaa sitten tutustumassa koiraurheilu.fi-kaupan uuteen myymälään, ja sieltä ostin haaveilemani jalkalenkillisen vetovyön, sekin Zeron malli. Tässä tapauksessa panostus kannatti, vyö on ihan älyttömän hyvä vanhaan verrattuna, ja hyvin kohtuuhintainen verrattuna esim. Mustissa ja Mirrissä tarjolla oleviin. Kokeilulenkeillä säädöt sai helposti kohdilleen, joten kyllä nyt kelpaa lenkkeillä :)


Viimeisimmät omat askartelut tuli autoon. Siskon kanssa tehtiin retkipatjasta ja parista koirien täkistä lämpöalustat. Patjoille tehtiin sopiva päällinen, joka taittuu niin pitkälle reunojen yli, että pentu ei saa retkipatjaa kaivettua silputtavaksi. Isoäidiltä saadut belgitarratkin pääsi käyttöön, nyt on auto tuunattu kunnon belgibiiliksi ;)


Alelaarin viimeiset löydöt vielä esittelyyn - tämäkin siis täyttä käyttötavaraa, voiko muka koirilla olla liikaa pantoja?


2 kommenttia: