lauantai 11. toukokuuta 2013

Tottista!

Perjantaina treffattiin Eevan kanssa, tällä kertaa pk-tottiksen merkeissä. Ihan ensiksi aloitettiin kapulanheittoharjotuksilla esteiden yli. Onnistumisia seassa, mutta ihan älyhelposti lähti kimpoilemaan sivuun. Heittotreeniä itelle, ja vinojen heittojen noutoja koiralle siis :P

Halusin ottaa Sysille estenoudot, joten niistä aloitettiin. Ensin otettiin pelkkä hyppy esteen yli, ei kyllä pahemmin jätä varaa väliin, vaan hyppää hipoen yli. Sitten noutoon. Lainattiin Eevan ohjatun noudon kevyttä kapulaa, jotta hyppääminen olisi helpompaa, kun täyskorkeaa estettä ei vielä olla paljoa tehty. Lähti hyvin, meinasi tulla sivusta takaisinpäin, mutta korjausliikkeellä ja uudella käskyllä hyppäsi takaisin. Otettiin uusiksi, nyt heti noston jälkeen pyysin hyppämään, ja suullinen käsky riitti. Sinänsä ei ongelmia, mutta noi hypyt on tosi taloudellisia, joillakin hypyillä hipaisee, joillakin ei.

A-esteellä sama kuvio, ensin pelkkä este, sitten noutoon. Lähtee hyvin, mutta ei vielä ymmärrä, että takaisinpäinkin pitäisi kiivetä. Joten, kun Sysi oli nostamassa kapulaa, kävin taputtamassa estettä ja uusi kiipee-käsky. Sitten sujui. Ihan hyvin, ottaen huomioon, että talven aikana ei olla tehty pk-aata ollenkaan.

Tästä siirryttiin eteenmenoon. Eeva vei vinkutennareita kentän päätyyn (Sysi näki), ja johan lähti :) Juoksi kovaa, otti pallon ja tuli kovaa takaisin. Sain irrottamaan vauhdista ja pudottamaan pallon (jes!), palkaksi patukkaan kiinni. Sitten ei kun uutta lähetystä. Kolme lähetystä ja meidän treeni oli siinä.

Taas pysyin mukavuusalueella ja jätin noutojen luovutukset ottamatta :P Enkä ole niitä kotonakaan tehnyt. Toisaalta, ihan hyvä, että ei sitten samaan aikaan hinkata luovutuksiakin, kun tavoite on saada esteiden ylitykset toimimaan, mutta.. No, ens kerralla sitten ;)

2 kommenttia:

  1. Ne luovutukset sun pitää kyllä saada kuntoon. Ne hiertää muuten tokossakin. Ostat sen ohjatun kapulan kotiin ja teet vaikka aina iltaruuan yhteydessä sen. Ei siinä kauaa mene kun ne on kunnossa, tartut vaan hommaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on niin totta. Ei ne luovutukset kun tekemällä korjaannu.

      Poista