perjantai 24. toukokuuta 2013

Siirtyminen raakaruokintaan

Jo aiemmin mua on kiinnostanut vaihtoehto siirtyä raakaruokinnalle Sysin kanssa. Viime viikko luettiin ahkerasti infoa raakaruokinnasta, suunniteltiin ruokavaliota ja täytettiin pakastin raalla lihalla. Nyt on kasvissoseetkin tehty pakastettu ja pikkuhiljaa rupeaa ruokintarutiini toimimaan. Sain myös uuden lelun itselleni, keittiövaa'an, joka onkin nyt kovassa käytössä, kun lähdetään pikkuhiljaa lisäämään luun määrää ja sovittamaan ruokamäärää Sysille sopivaksi :) Vaihto nappulasta sujui ongelmitta, ja Sysin ruokahalu on nyt aivan käsittämätön - se hotkii ruokansa ja syö kupin kerralla tyhjäksi :)

Viime aikoina on ollut monta projektia meneillään, ja treenailu onkin ollut vähän toissijaista. Tokoa ollaan kuitenkin tehty pariin otteeseen, kerrattu avo-luokan liikkeitä kun SM-kisatkin lähestyy, ja temppuprojekteja jatkettu. Noudon luovutuksia ollaan otettu ennen ruokaa ainakin kerran päivässä, ja kyllä on auttanut. Agilitysta ollaan pidetty nyt taukoa reilu kuukaus, jos ei lasketa yksiä valkkutreenejä. Kisakalenteria en ole edes selannut.. Pitäisi ottaa ryhtiliike ja käydä edes jotkut kisat ennen agin SM:ejä, onneksi sentään treenit aloitetaan kesäkuussa kun kesätyöt alkaa. Meidät valittiin ATD:n maksijoukkueeseen edustamaan myös, joten päästään nauttimaan kisatunnelmasta kahtena päivänä, siis jännittämään koko viikonloppu :P 

Viikolla käytiin myös pantaholistin aarreaitassa Porttipuiston outletissa. Nyt löytyy pehmustettua, leveää Hurtan heijastinpantaa punaisena ja huomiokeltaisena, ihana limenvihreä nahkainen, pehmeä solkipanta, musta nahkainen solkipanta, messinginvärinen pitkälenkkinen ketjupanta... Hurahtanut, who, me?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti