perjantai 17. huhtikuuta 2015

Viestipäivä ja muuta mukavaa

Sunnuntai vietettiin Haminassa Vire mukana Kaakon käyttökoirien viestipäivässä. Mielenkiintoinen päivä! Käytiin luentona läpi viestiä lajina, eri koulutusongelmia ym, ja siirryttiin iltapäivällä maastoon. Juoksutettiin kukkulan yli koiria, ei näköyhteyttä. Virelle aloitettiin lyhyemmästä matkasta ja pidennettiin. Juoksi hienosti ja kovaa :) Note to self, älä leikitä liian innokkaasti koiraa, irtoaa helpommin uudelleen matkaan. Tästä se lähtee :)

Maanantaina oltiin ekaa kertaa VPY:n rauniotreeneissä Korsossa. Vire pääsi kokeilemaan maalimiesten hakemista vähän erilaisessa ympäristössä. Liikkui hienosti eri alustoilla, ei haitannut kiipeily tai aaltopelti. Haki itsenäisesti, ja käytti nenää hyvin. Tosi kiva treeniporukka ja hyvä aloitus tälle kaudelle :)

Tiistaina illalla otettiin suunta sporttikselle ja tehtiin hieman tottiksia. Sysille seuraamista, jääviä, luoksarin stoppeja. Ihan jees, luoksarin makuussa meinas jäädä jousille, mutta muutaman toiston jälkeen painoi alas asti. Paikkamakuussa jätin Sysin halliin ja hain Viren autosta riviin. Tällä kertaa ekana heti vaikea pätkä, molemmat jäi riviin ja poistuin hallista hetkeksi. Oven ikkunasta pystyi kuitenkin vahtimaan, pimeästä hieman kauempaa, ettei tytöt näkisi.. Hienosti pysyi rauhallisena paikallaan molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti