keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Tiistain tottistelut

Sporttiksella Sysille teemana noudot. Tasamaata eri kapuloilla (kevyt ohjatun tyyppinen, hyppynoudon, kilon, iso metsku), ei sen kummempia kommelluksia, vauhti ja nostot hyviä, palautusasento ok. Kilon ja metallin pidot olisi voinut olla vähän parempia, mutta näitä nyt ei ollakaan treenailtu aikoihin.

Tasamaan jälkeen tehtiin hyppytekniikan perussarjaa hyppynoudon kapulalla. Sysi oli ihan kuutamolla aluksi, mutta ihan ok, kun fokusoi oikein.

Hyppyä tehtiin pressuesteellä, 80 cm korkeana. Ensin pelkkä hyppy, hieno oli. Sitten kevyt kapula, oli myös hieno. Sitten hyppynoudon kapula - ei epäröintiä palautushypyssä, hyppy oli vaivattoman näköinen :) Jes!

Tunnaria seuraavaksi. Lyhyt matka, palikat kellona. Lähti hyvin, maisteli ja toi väärän.. :/ Otin sen vastaan, koira perusasentoon ja uusinta, oma tuli ja siitä palkka. Nyt jatkossa en saa ottaa väärää kapulaa enää vastaan... Sehän on koiran silmin onnistunut nouto, kun hyväksyn sen palikan ottamalla sen. Kokeiltiin toiseen kohtaan uudelleen, ja tällä kertaa oma tuli ekalla, mutta pieni maistelu sinne silti mahtui. No, toivotaan, että se jää varmuuden kanssa pois. Silti meidän tunnari on kokonaisuutena edennyt siitä missä se on ollut.

Muissa liikkeissä tehtiin paikkamakuuta ja seuraamista ja siinä se sitten olikin. Yleisesti olen tosi tyytyväinen noutojen kokonaistilanteeseen, se on meille varma liike, josta Sysi pitää, oli kapula sitten mikä vaan. Lisää vaan varmuutta täyskorkeaan pk-hyppyyn, niin hyvä siitä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti