tiistai 16. joulukuuta 2014

Fressimpää ilmettä

Uuden bannerin avulla uutta ilmettä :)

Parin viime viikonlopun aikana ollaan käyty kisaamassa ja "kisaamassa". Ensin messarissa Viren vuoro nousta framille, junnuluokassa ensimmäisiin virallisiin näyttelyihin. Hyvillä arvosteluilla tuloksena molemmilta päiviltä JUN-H :) Sysi sai myös hengata messarissa mukana, flyball-joukkueen varakoirakkona ei osallistuttu itse kisaan, mutta päästiin treenikierrokselle kyllä, ja kannustettiin innolla ATD:n molempia joukkueita. 

Viime viikonloppuna molemmat tytöt pääsi osallistumaan ATD:n seuransisäisiin tokoepiksiin, Sysi kokeilemaan miltä voittaja tuntuisi, ja Vire mölli/nakkiluokkaan. Sysi yllätti nollaamalla juoksutarkkijännityksensä hetkessä, ja tehden täyden kympin kisamaisen paikkamakuun aivan todella hyvällä mielentilalla! Koko kehän ajan se oli rento, iloinen ja innokas. Fiilis kohdillaan! Huikeeta. Mielentilatreenit siis vihdoin tuottaa tulosta, meillä oli yhdessä hauskaa, vaikka kehä oli kisamainen :) Liikkeissä silti riittää vielä treenattavaa ja opeteltavaa, mutta kyllä lämmittää tuomarin sanat: lisää treeniä vaan ja keväällä kokeeseen, nyt tuntuu siltä, että ihan oikeasti tokossa starttaaminen voisi olla mahdollista. Vire taas oli oma ihana itsensä. Vilkas, hyvin vilkas, ja alokasluokan liikkeitähän se ei vieläkään oikein osaa, mutta pääasia oli, että se sai nyt kisamaisten olosuhteiden osalta positiivisia kokemuksia ja paljon palkkaa. Luoksepäästävyys tehtiin täysin kisamaisesti, ja se oli aivan upea :) Osa-alueittain kommentit ja pitäis koostaa pienen treenisuunnitelman kanssa molempien koirien osalta..

Sunnuntaina otin lainalapsi-flatin matkaan ja ajeltiin Janakkalaan agikisoihin. Saga on kisannut kesällä 2 starttia, molemmat mun kanssa, ja toiselta saatiin jopa luva-nolla. Silloin oli kuitenkin hellekeli, ja koira tuntui hyvin nuutuneelta, joten pienellä jännityksellä odotin sitä millainen se kisoissa on nyt. Noh, olihan se, flattityylillä vauhdikas :D Ekalla ei pysynyt hanskassa, hyl, tokalla huolimattomuutta 10, mutta vikalla hyppärillä pidettiin pakka kasassa ja toinen luva-nolla :) Go Saga! Sen verran sormet syyhyää kisailmojen nakuttamiseen, että pakko se on tänä vuonna vielä yhdet kisat ottaa... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti