tiistai 9. joulukuuta 2014

Mitä mahtuu kuukauteen...

Treenimuistiinpanot laahaa perässä ja päivän tunnit ei tunnu riittävän kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Kuluneeseen kuukauteen on silti mahdutettu treeniäkin lenkkeilyn lisäksi.

Hyppytekniikkaa on tehty 4 kertaa.
Yhdellä kertaa taipumista, perussarjaa (5h, 6j) ja kasvava sarja.
Toisella kertaa perussarjaa (4 hyppyä, väli 6,5 jalkaa), set pointia ja alastuloa.
Kolmannella kertaa mielikuvitus ei riittänyt valkkaamaan muuta, niin toistettiin edelliskerran treeni. Perussarjaa jankataan nyt joka kerta, jotta Viren maltti saataisiin mukaan sinne vikaan väliin myös. Vielä pari kertaa aion pitää sarjan yhtä hyppyä lyhyempänä, jotta saataisiin onnistumisia joka kerralle, ja sen jälkeen kokeillaan uusiksi viidellä.
Neljännellä kerralla set point, alastuloharkka ja taipumista.
Tokoa on tehty kai 4 kertaa. Viren BH-kurssin treenit alkoi :) Uutta häiriötä, jee! Tehtiin ilmoittautumista, seuraamista, paikkista. Kerran tokoilin sporttiksella ihan keskenäni tyttöjen kanssa. Annan kanssa kahdet ulkotreenit, ja muistaakseni hyvin meni. Edellisellä kerralla Sysi teki elämänsä hienoimman käskytetyn seuraamisen ja lopetettiin sen kanssa siihen. Sysin paikkamakuun tunnetilatreenit on myös ottaneet harppauksen eteenpäin, hyvältä näyttää! Vire on ollut yhtä hulivili kuin ennenkin, tosin keskittyminen on parantunut. Paikkamakuu, jäävät (myös istu), seuruu, luoksarin loppuosa on olleet työn alla. Luoksepäästävyyttä ollaan myös tehty jonkun kerran.Hakua on päästy treenaamaan kerran. Vire siis :) Petikossa. Pääasiassa kun nyt ollaan tehty hajuhakua, niin halusin päästä kokeilemaan miten sujuisi lähetys kauempaa. Otettiin ääniavulla, ja sehän toimi hyvin. Jotain pientä takeltelua oli, mutta pientä. Pääsin lähettämään kauempaa, Vire löysi maalimiehet, palkkaantui hyvin ja siitä huomasi, että lähestyessä nappasi ilmasta hajun ja lähti tarkentamaan. Viides maalimies oli nousevan kallion takana aika hyvin piilossa, äänikään ei kuulostanut tulevan niin suoraan vaan  kiersi vähän. Tässä Vire tarkensi erityisen hyvin ottamalla hajun hyvin ilmasta, löysi ja jätettiin tähän onnistumiseen.

Varsinaista aksaa on tehty vähän. Kaksiin treeneihin sain lainata Sagaa, oli ihan superia. Erilaisen koiran kanssa saa laittaa itsensä peliin ihan eri tavalla :) Pakko oli kokeilla pikku pätkä Viren kanssa, ja Sysin osalta video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jos ei itse jaksa panostaa.... niin, miksiköhän vetkuttelen kisailmoja. Tähän kyllä tulee parannus kun huomenna alkaa meidän oma aksavuoro talveksi.Näyttelytreeniä Virelle on kertynyt myös. Osallistuttiin belgiyhdistyksen open showhun, jossa Vire oli junnuluokassa ainoana narttuna. PN4 tuli sijoitukseksi. Mari on lisäksi treenannut kehäkäytöstä Viren kanssa.

Sysi pääsi kerran flyball-treeneihin, ja muisti vuoden tauon jälkeen heti mistä oli kyse, ja oli avan loistava. Lupauduin seuran joukkueen varakoirakoksi messarin skabaa varten, ja eipä tarvi jännittää osaako koira, jos joudutaan tositoimiin, osaa se ♥

Lihashuollon osalta käytiin tutustumassa kraniosakraaliterapiaa ja hierontaa tekevän Mari Hyytiäisen luona. Hoidettavaa molemmissa koirissa riitti, ja katsotaan kuinka pian mennään uusiksi.

Ja tietty kuukauteen on mahtunut paljon tätä:


...ja tätä: 

Tämänkin minikoosteen naputtelusta taitaa olla kohta viikko, mutta palataan niihin tuoreimpiin kuulumisiin kunhan keritään edes vähän tilanteen tasalle :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti