sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Lauantain treenailut

Lauantaina oli ekana vuorossa flyball-treenit, meidän tokat. Aloitettiin helpolla pallonhaulla läheltä, ja pidennettiin muutamalla toistolla täyteen matkaan neljän hypyn taakse - no problems! Vauhtia ja intoa Sysillä riitti, ja noudot oli tosi hyviä. Seuraavaksi kokeiltiin vaihtoja parin kanssa, eli lähetettiin koirat vuorotellen noutamaan, ihan oikean joukkuekisan tyyliin :) Tässä tuli uusia juttuja esiin ja treenattavaksi. Kokeiltiin lähetystä vinolta linjalta, jolloin noudosta palaavalla koiralla on suora linja takaisin, ja uuden koiran saa lähetettyä nopeammin. Ihan perään ei kyllä kokeiltu lähettää. Vino lähetys siis toimi tosi hyvin! Palautus hyppyjen kautta oli tosi paljon vaikeampaa, kun olin itse sivussa. Noi esteetkin on niin kapeita (50cm), että tilaa riittää tulla ohi. Sysi on nyt jo ihan syttynyt tähän lajiin, hauskaa!

Illalla palattiin hallille tekemään hyppytekniikkaa, perusjuttuja. Sysi sai tehdä korkeuden arviointia, pituuden arviointia ja taipumista. Nämä videot on mulla vielä purkamatta, paikanpäällä tosin katsoin hidasteita treenin edetessä. Korkeuden arviointi meni kuitenkin tosi hyvin. Ei hapuilua, ja hyppykaaret näytti osuvan oikeaan kohtaan aina vaan paremmin korkeuden kasvaessa. Välimatkan arvioinnissa lyhyemmät matkat sujui hyvin, mutta välin kasvaessa 6-7 metriin tuli välillä väliaskeleita.  Taipumisessa ei kummallisuuksia, molemmat puolet tuntui yhtä hyvältä. 

Vire pääsi halliin leikkimään ja syömään lihapullaa. Vire teki pari kertaa putkea, ja sen jälkeen sai hepuleita ympäri hallia, lelun kanssa ja ilman, ja hepuloidessaan veti pari kertaa uudelleen putkeen :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti