tiistai 16. kesäkuuta 2015

Vepeä

10.06. Treenit: Vepe
Sysi, Vire

Kolme kierrosta molemmille. Virelle veneestä hyppy, vienti ja veneen haku. Sysille veneestä hyppy ja 2*veneen haku. Tällä kertaa maalilinja selkeästi rannalta katsottuna vasemmalla aiempiin verrattuna. Virellä eka hyppy oli hyvä, kohdisti maalilinjalta liian oikealle (sinne minne sitä on nyt viime treenit hilattu), mutta korjasi linjaa ja tuli maalilinjalle ihan läheltä. Otettiin toinen toisto läheltä ja oli parempi. Sysillä Jusu rannassa ja rantaan-käskyn harjoittelua. Hyppää veneestä tule-käskyllä, rantaan käsky ei siis riitä vielä. Matka tai poijun ohitus ei ollut ongelma kummallekaan, Virelle lisää treeniä kautta linjan siihen maalilinjaan ja Sysille reippaan lähtöhypyn vahvistamista.

Viren vienti Jusu rannassa, minä veneessä. Lähti sikahyvin, luovutukseen olis voinut tulla suoremmin ja tarjota vähän, joten otin heiton sivuun ja uuden tuonnin veneelle, nyt oli todella hyvä, tarjosi patukkaa tosi hienosti ylemmäs :) Otettiin lyhyeltä matkalta toinen toisto, nyt ole heti hyvä, tarjosi lelua heti ylemmäs ja irrotus oli hieno. Vikana liikkeenä Virelle veneen haku. Matka hieman vajaa eka poiju, köysi ei kiinni, vaan paine annnettiin vähän pehmeämmin ja pientä soutoa. Oli hyvä! Otettiin toinen toisto tässäkin lyhyellä matkalla.

Sysille eka kerta veneen hakua. Minä veneessä ja Jusu rannalla, tehtiin köydenpätkän hakuna. Eka ihan ok, tokalle nostatettiin enemmän - revitettiin köyttä rannalla ja hetsaten liikkeelle. Heti kun kiskoi eteen päästettiin pannasta, ei käskyä. Vene meni vähän karkuun, ja nyt lähti hyvin! Kunnon revittelyt rannalla. Vikalle kierrokselle uusittiin sama harkka. Nyt asenteen nostatusta ennen lähetystä haukuttamalla ja siitä köysirevittelyt palkaksi ja vene liikkeelle. Asenne ja kiihkeys löytyi ja nyt lähti vauhdilla veneen perään. Yks toisto riitti, siitä hyvä palkka. Pitäis vaan muistaa se, että Sysi tarvitsee vähän enemmän nostatusta kuin Vire.... Sysistä löytyy se asenne, sitä pitää vaan vahvistaa ja sitä viettiä nostattaa. Muutama viikko kun jatketaan tällä tiellä ja keskitytään ennenkaikkea asenteeseen, niin eiköhän siitä hyvä tule!

Kahdet rauniotreenit oon itse joutunut muiden menojen takia jättämään nyt välistä. Onneks kuitenkin Vire ja Jusu on päässeet jatkamaan treenamista, edistystä on tapahtunut ja Virelle on lisätty haasteita pikkuhiljaa enemmän. Nyt pidetään pari viikkoa kesätaukoa ja sillä aikaa olis hyvä päästä jatkamaan sitä ilmaisun työstämistä ja aloittelemaan kettistreenit. Omatoimista puuhailua lisää siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti