perjantai 19. kesäkuuta 2015

Onnistumisia ja askelia eteenpäin

16.06. Vepe, Kirkkonummi
Sysi, Vire

Vire kierroksessa ekana, Sysi tokana. Molemmille kolme kierrosta. Virelle vienti, veneen haku ja hukkuva. Sysille veneestä hyppy, veneen haku ja hukkuva. Viren kanssa siis ekana vientiä. Minä veneessä, Jusu rannalla. Tällä kertaa vaikeutus kääntämällä veneen keula kohti ulappaa ja siis kontaktin katkeaminen. Kisamaiset virittelyt. Matka vähän vajaa eka poiju. Säilytti fokuksen todella hyvin, lähti hyvin, toi suoraan, lähti tarjoamaan veneen reunalla ylöspäin, irrotti nätisti, siis täyden kympin suoritus! Eka kierros siis erittäin ripeästi ohi :) Sysille hyppy. Minä veneessä, Jusu rannalla. Täysi matka, käännettiin keula, mutta Sysi säilytti myös hyvin fokuksen rantaan. Lähti älyttömän hyvin! Loikkas oikeen pitkälle veneestä. Täys kymppi tämäkin!

Tokalla kierroksella teki mieli kokeilla Virelle kunnolla veneen hakua, kun sillä on mennyt niin hyvin maalilinjalle tulo. Vähän vajaa matka, muuten kisanomainen. Ja haki hienosti! Tuli maalilinjan välistä, ei keskeltä, mutta tolppien väliin :) Hieno Vire! Sysille on tehty aiemmin vain köyden hakua. Nyt aloitettiin köyden haulla, lisäten painetta niin, että Sysi hinasi veneen liikkeelle. Kunnon hetsaukset alussa ja hienosti meni. Päätettiin kokeilla seuraavaksi hakua ihan oikeasti, joten köysi veneeseen kiinni ja menoksi. Pientä soutoa jeesiksi, mutta Sysi haki todella hienosti veneen n. 15 m päästä hinaten sen liikkeelle ja maalilinjan väliin.

Kolmannella kierroksella molemmille hukkuvaa. Mä olin hukkuvan vuorossa, joten helpompaa se oli molemmille. Virelle kisamainen setti, tosi hyvä! Sysille nyt ekaa kertaa hukkuvaa ihan hinaamisellakin, otettiin vajaa matka. Sysi lähti tosi reippaasti ja hinasi mut maaliin, ihan sinne tolppien väliin :) Ihan mahtavaa! Meillä oli kyllä sellaiset treenit, että juuri mikään ei olis voinut mennä paremmin. Sysi suorastaan loisti, se oli ihan todella hyvässä ja innokkaassa mielentilassa ja teki töitä itsevarmasti ja sisukkaasti. On niin palkitsevaa nähdä, miten tämäkin laji on koirien mielestä ihan parasta ja treenaaminen on rentoa ja hauskaa paitsi koirille, myös meille. Saa nähdä pudottaako ens kerran treenit taas maan pinnalle, mutta tästä fiiliksestä nautitaan nyt :)

19.06. Hyppytekniikkaa, Ojanko
Sysi, Vire

Sysille eka yks toisto perussarjaa, sitten kaksi toistoa kapulan kanssa. Kaksi siksi, että ekalla oli hieman kiire ja hyppäs kaksi vikaa estettä yhdellä. Kolmas toisto oli hieno! Toisena harjoituksena Sysille korkeuden arviointia noutokapulan kanssa. Toistot 45-50-50-55-40. 50 otettiin kahteen kertaan, koska ekalla räpelsi kapulan noston ja lähestyi sarjaa huonosti. Hyppäsi kuitenkin, mutta se ei ollut ihan keskittyinein suoritus. 55 tuli vielä tosi rennosti ja ihanalla ilmeellä ja maltoin lopettaa siihen. Paras ja pisin palkkaus tuli siitä :) Treenin loppuun käytiin vielä ottamassa pk-kentän puolella hyppynouto madalletulla pk-esteellä (tosi hieno!) ja muutama toisto uudella mattopintaisella pk-A:lla kiipeämistä, myös patukka suussa, ja siitä kanssa kunnon riehupalkkaus ja juoksentelua ympäri kenttää. Siis tässäkin sitä mielentilan hakua ja rentoja suorituksia :)

Virelle eka perussarjaa myös. Palkkausta vikaan väliin, kun meinaa taas aina ja ihan koko ajan hypätä sen viidennen hypyn yhdessä neljännen kanssa.. Palkan paikkaa kokeilin vaihtaa, mutta ei tää edelleenkään suju kuin tyhjälle alustalle. Tokana Virelle myös korkeuden arviointia. 30-35-35-40-30. Uus korkeusenkka! Toisto sen takia, kun Vire päätti tässäkin olla astumatta vikaan väliin ja hyppäs jo tokavikan hypyn takaa... Rauhaa ja palkka pois näkyviltä ja sujui jo paremmin. Menin siis itse sarjan päähän ja pidin pallon piilossa. Olis ehdottomasti pitänyt ottaa namit Virelle, mutta ne oli unohtunut kotiin jääkaappiin.. Ens kerralla ehkä muistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti