lauantai 15. helmikuuta 2014

Tupla!

Kisaraporttia viime viikonlopulta siis. Vaikka arki näyttääkin pitkälti tämän kuvan mukaiselta (ah, gradu <3), niin koiratouhut kyllä piristää.Sunnuntaina siis kolme starttia Ojangossa. Ekalla agiradalla huolimattomuuslipsahdus putki-A-este-erottelussa, putki syötti ohi edeltävästä aidasta, käänsin kunnolla, että ei ohittaisi sitä hyppyä, enkä korjannut linjaa aalle, meni putkeen. Lähtö oli hyvä, kaikki rimat pysyi, kontaktit oli hyvät ja rata tuntui muutenkin hyvältä! :)

Tokan radan rataantutustumisessa oli melko tungos, ja lähdin vähän epävarmana radan keskiosan suhteen (9-14), oli jotenkin tosi vaikeaa hahmottaa ajoitusta ja rytmitystä ja tehdä ohjausvalinnat siihen. Päädyin sylkkäriin ja viskiin, sylkkäri vähän levisi, ja viskistä tuli backlap, mutta pelastelun kautta selvittiin vähän levinneillä linjoilla :) Yllätyin siitä, miten hyvään aikaan päästiin! Ratojen sujuvuus on meillä selvästi parantunut, ja sen huomaa samantien aikoja katsoessa. Sijoituttiin sijalle 5. /80, ja päästiin jopa palkinnoille, kun Lägi palkitsi 5 sijoittunutta :)

Vika hyppäri oli todellakin vauhtirata, ja nollia tuli ihan sikana. Tarkemmin sanottuna 41 nollaa, ja osallistujia oli 70. Kerran kun oli mahdollisuus tuplaan, ja vielä helppo rataprofiili, niin paineita tuli ihan sikana.... Varmaa nollaa ei ikinä pystytä tekemään, joten pienen paniikin voimalla radalle. Päätin tehdä kepeille takaaleikkauksen, jotta Sysin ois mahdollisimman helppo hakea sisäänmeno, ja samalla pääsisin linjaamaan pituudella. Loppujen lopuksi oli tosi siistiä päästä luukuttamaan tuollaista rataa, ja kun nollakin tehtiin, oli fiilis ihan älyttömään hyvä! Hieno Sysseli! <3 Videokin saatiin, kiitos seurakavereiden.


Torstain agitreeneihin lähdettiin tuplan kunniaksi överimakeiden tuplasuklaa-muffinsien kanssa.


Ratapiirrosta en saanut täysin natsaamaan. Esteet 8-11 aiheutti suurimman päänvaivan. Yhdistelmässä takaakierto-valssi-takaaleikkaus kepeille vaikeus tuli ekan takaakierron liikkeellelähdössä. Paremmaksi todettiin pakkovalssi-valssi-valssi, edeten ja linjaten kepeille. Siitä taas haastavan teki liikkuminen ripeästi pois alta, mutta se saatiin lopulta ihan hyvin onnistumaan. Pyörii, pyörii..  17-19 meni parhaiten vastakäännöksellä 18 jälkeen, ja persjättö ohituksen jälkeen. Ajoitus kun onnistui, oli selvästi nopeampi kuin valssaus. Superkiva rata!

Vire pääsee sunnuntaina aloittamaan tokoilun ryhmässä. Ekaa kertaa Vire pääsee ihan omiin treeneihin, ilman Sysiä edes mukana :) Molempien kanssa ollaan tehty kotona pikkutreenejä lähes päivittäin, Sysille tunnaria, Vireelle perusasentoa ja noudon osia, nostoa, pitoa jne. Ruokakupin kanssa kaukoja. Paikoitellen täällä on auraamattomien kenttien lumi painunut, ja kohta varmaan päästään sinnekin tokoilemaan. Tänään illalla kuitenkin hallille taas, Sysille suunnittelin hyppytekniikkaa, ja Vireelle ehkä sitä tokoa?

2 kommenttia:

  1. Voi voi miten samat fiilikset gradun suhteen... Nyt kun on painanut kuin hullu niin on ihan ähky asian suhteen..ja se kirjallisuustenttikin on ensiviikon perjantaina..jaiks...

    VastaaPoista
  2. Ja nyt me vaan siitä huolimatta, että maistuu puulta (olinpas hauska..) painetaan eteenpäin, eiks ni? Jossain vaiheessa tän rämpimisen on pakko loppua... :P

    VastaaPoista