perjantai 15. huhtikuuta 2011

Pihahommia

Ihana auringonpaiste, parin päivän aikana on meidän pieneltä pihalta lumet sulaneet kokonaan. Täällä on ollut myös niin lämmin, että ovea on voinut pitää auki, ja koira on saanut kulkea vapaasti sisälle ja ulos. Tai no, ulkonahan se on paremmin viihtynyt, makoillut oven edessä kynnysmatolla puruluunsa kanssa ja katsellut ohikulkijoita.
Ihan näin lunkisti Sysi ei kuitenkaan malttanut olla, vaan silmän välttäessä pihalle oli ilmestynyt pieniä kuoppia... Syyllisestä ei tietoakaan?
Kaappeja järjestäessä löysin myös pari agilitykisoista saatua palkintopyyhettä, olihan niistä pakko kuvakin ottaa. Vaaleanpunainen on Selenen kanssa ykkösistä saatu, harmaa Stellan kanssa kolmosista. 


Jusu jo ehdotti, että siitä hyvät tassupyyhkeet koiralle, mutta en taida raaskia noita siihen hommaan laittaa.. ;)3 kommenttia:

 1. te olette jo edellä meitä, pihan lumet estävät vielä haravoinnin. Viikonloppuna ehkä.
  Käytä ihmeessä niitä pyyhkeitä, tulee hyvä mieli aina kuraa pyyhkeillessä.
  terv. Malmilta

  VastaaPoista
 2. Ai minä vai, mun kuono ei oo kyllä yhtään hiekassa... Sysi haluaisi ehkä että niihin kuoppiin istutettaisiin jotakin, narsisseja ehkä? ;)

  VastaaPoista
 3. Hih, istutettiinkin tänään Sysin kanssa narsisseja ja orvokkeja pihalle :) Kahvitkin juotiin ulkona!

  Ostin muuten ne samanlaiset neliskulmaiset yrttiruukut kuin sulla on, voisinkin vielä laittaa niistä kuvia ;) Ahkeraa bloggaamista!

  VastaaPoista