perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kierrätystä ja tuunausta

Jokin aika sitten tajusin Sysin olevan jo niin iso, että pelkkä häkki lieden edessä ei enää riitä suojaksi, joten tarvitaan erillinen liesisuoja, jotta koira ei vahingossakaan pääse kääntelemään nappuloita.
Selaillessani myynnissä olevia malleja, totesin, että yhtäkään niistä en meille huoli, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi siis tehdä sellainen itse. Isäni kanssa ideoitiin ja toteutettiin meille kotiin liesisuoja, joka paitsi täyttää omat tiukat kriteerini (ei saa jättää jälkiä, helppo ottaa pois ja laittaa takaisin, liettä pitää pystyä käyttämään sen ollessa paikoillaan, ei saa viedä paljoa tilaa), on myös ekologisesti kierrätysmateriaalia. Tälläinen siitä sitten tuli!

Materiaalina siis vanhasta jääkaapista otettu lokero, joka sellaisenaan ajaa asiansa. Kiinnitystä varten on nuppeja vain vähän vedetty ulospäin. Helppoa!

Muutama päivä sitten tehtiin pieni reissu kierrätyskeskukseen, josta mukaan lähti Sysille oma, ihana Poni. 

Tylsän päivän innoittamana Sysi päätti tuunata korkokenkäni kauniisti kesämoodiin yksin ollessaan. Melko luovaa! Erityisesti tykkään kyllä tuosta avokärkisestä mallista.
Ja lopuksi mukaan vielä pari muuta tänään otettua kuvaa meidän pienestä pennusta :)
5 kommenttia:

 1. Kivaa että Sysikin on saanut ihan oman blogin. :) Kovin innokas tuunaaja neiti tuntuu ainakin olevan, että eiköhän teillä postailemista riitä... ;)

  VastaaPoista
 2. Kovin on tyylikkäät kengät, avokärkiset kengät on minunkin suosikkeja <3 Onnea uudelle blogille, postaile ahkeraan!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan, saa nähdä kuinka hyvin postailun aiheita sitä tulee keksittyä :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia Sysistä - varsinkin uuden pehmolelun kanssa! Nauroin ihan kippurassa noille sinun kengille, sorry vaan!

  VastaaPoista
 5. Niin sitä pitää, ei saa ottaa liian vakavasti ;) En sitten heittänyt noita rikkinäisiä kenkiä menemään heti kuvauksen jälkeen, joten nyt parit vastaa toisiaan ja molemmista puuttuu kärki.. :D

  VastaaPoista