maanantai 11. kesäkuuta 2012

Päivitystaukoa

Viime aikoina blogin päivitys onkin jäänyt tauolle, kun viimeiset pari kuukautta olen ollut arkiviikot pois kotoa ja koiran luota. Viikon ehdin välissä kotona olemaan, ja nyt taas poissa pari viikkoa kenttäkurssilla soiden luonnonvarasuunnittelua opiskelemassa. Silti kaikenlaista ollaan tehty, tehokkaasti ollaan treenattu, joten tässä pientä tilannepäivitystä.

Tokossa eka startti kisattu ja sieltä ykköstulos saatu, pisteitä 174,5.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 9,5
Seuraaminen kutkettynä 9,5
Seuraaminen vapaana 10
Liikkeestä maahan 0 (jäi seisomaan)
Luoksetulo 9
Liikkeestä seisominen 10
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

Tähän riviin ei voi olla kuin tyytyväinen :)
Kesä treenataan avoimen luokan liikkeitä, jotka rupeaa olemaan jo melko hyvällä mallilla, lisää varmuutta tarvitaan kuitenkin. Tavoite olisi kisata avoimessa luokassa syksyllä. Belgien tokoleirille osallistuttiin huthikuussa.

Agilityssa ollaan startattu muutamia kertoja, vauhtia riittää ja pikkumokia sattunut, joten tuloksia ei ole tullut.  Kesän treeniryhmässä tehdään kerta viikkoon ratatreeniä, jonka lisäksi sitten omatoimitreenausta aikataulun mukaan. Sagin alueellisen valmennusryhmän kanssa treenaaminen on nyt aloitettu. Edistystä on tapahtunut, paremmin ollaan nykyään samassa tahdissa.

Jäljestäminen on jäänyt tosi pahasti paitsioon, keppien ilmaisua ollaan treenattu sisätiloissa. Oikealle jäljelle ei olla vielä tänä kautena menty, vaikka monesti on pitänyt. Toivottavasti ehditään kun täältä pääsen kotiin.

Ja niin, Sysi täytti nyt kaksi, pikkumusta on jo iso koira :)